Billie Jean King Cup 2021

Datum Evenement: 16-4-2021 - 17-4-2021 Exporteer Evenement naar Outlook

Billie Jean King Cup 2021

 

Het team van vrijwilligers voor de Billie Jean King Cup is compleet. Het is helaas dus niet meer mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger. We willen iedereen die zich heeft aangemeld bedanken! 

 

De Fed Cup, het landentoernooi voor tennissters, gaat vanaf 2021 bekendstaan als de Billie Jean King Cup en krijgt een nieuw format. Nederland zou op 5 en 6 februari 2021 in ’s-Hertogenbosch China ontvangen. Maar in verband met de verplaatsing van het Australian Open, is de Billie Jean King Cup verplaatst naar vrijdag 16 en zaterdag 17 april 2021. De winnaar van dit duel mag zich via de Billie Jean King Cup Qualifiers proberen te plaatsen voor de Billie Jean King Cup Finals die later in Boedapest georganiseer worden. De verliezer daalt af naar de zone Groep I.

Het is nog niet bekend in welke vorm dit evenement georganiseerd gaat worden, maar dat er bij deze editie van de Billie Jean King Cup de hulp van vrijwilligers nodig is, staat vast! Voor de Billie Jean King Cup verwachten we de hulp van zo'n 30 vrijwilligers nodig te hebben en jij kan deel uitmaken van dit team! 

Wil jij met ons van de Billie Jean King Cup een groot succes maken? Lees de informatie hieronder door en meld je aan als EventMaker!

 

Wat vragen we van jou?

 • Voor het evenement geldt de voorwaarde dat je in elk geval op zowel vrijdag 16, als zaterdag 17 april, de hele dag beschikbaar bent;
 • EventMakers zijn op 10 april 2021 minimaal 16 jaar oud;
 • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
 • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
 • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement;
 • Het kan zijn dat aangescherpte corona-maatregelen van mensen vraagt zich aan de algemeen geldende regels te houden (beperken aantal contacten, geen onnodige reisbewegingen), wij gaan ervan uit dat vrijwilligers hier te zijner tijd uiterst zorgvuldig mee omgaan. Hier komen we op een later moment op terug als hier meer duidelijkheid over is;
 • Je stemt bij je aanmelding in voor het afnemen van een coronatest(en) indien nodig;
 • Je bent bereidt om je te houden aan de op dat moment relevante maatregelen.

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

 • Je ontvangt een mooie polo en vest in de stijl van het evenement;
 • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
 • We organiseren een online kick-off bijeenkomst voor alle EventMakers;
 • Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

 

Functies

Tijdens de Billie Jean King Cup worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Hieronder vind je een korte beschrijving per functie en de daarbij behorende beschikbaarheid terug. Lees de beschrijvingen door voordat je je aanmeldt.

Binnen deze functie werk je als gastheer of gastvrouw op verschillende plekken. Zo kan je bijvoorbeeld werkzaam zijn bij de entree van de Maaspoort, in de VIP-ruimte of bij de opgangen op de tribunes. Je zorgt ervoor dat alle betrokkenen van het evenement gastvrij worden ontvangen en altijd bij je terecht kunnen voor vragen en/of opmerkingen. Je bent het gezicht van het evenement.

Vind je het leuk om contact te hebben met mensen en onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je servicegericht, communicatief vaardig, vriendelijk en beheers je de Nederlandse en de Engelse taal? Dan pas jij perfect in dit team!

EventMakers binnen het team Hospitality worden ingezet op 16 & 17 april

Het team logistiek zorgt ervoor dat alle praktische zaken rondom de wedstrijden goed verlopen. Je helpt mee bij de op- en afbouw, draagt zorg voor het klaarleggen van tennisballen en handdoeken voor de spelers, beheert de waterflesjesvoorraad en bent bereid tot allerlei hand- en spandiensten. Daarnaast ondersteunt dit team de cateraar en worden lunch- en dinerbonnen ingenomen.

Beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal? Ben je een teamplayer die fysiek fit, servicegericht, stressbestendig en flexibel is? Kom dan dit team versterken!

EventMakers binnen het team logistiek worden ingezet op 16 & 17 april

Je bent verantwoordelijk voor het vervoer van personen en goederen tussen verschillende locaties voorafgaand aan, tijdens en na afloop van het evenement. Je bent minimaal 3 jaar in het bezit van een rijbewijs. De voorkeur gaat uit naar chauffeurs uit regio 's-Hertogenbosch. Chauffeurs mogen de official cars tijdens het evenement mee naar huis nemen.

EventMakers binnen het team transport worden ingezet van 12 t/m 18 april

Je neemt plaats naast de tennisbaan en zorgt er als baanbeheerder voor dat de banen en de lijnen voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de wedstrijden gesleept worden en ondersteun je de groudnsman waar nodig. Als statistici vrijwilliger houd je de statistieken als het aantal aces, dubbele fouten, winners et cetera., van de wedstrijd bij. Voor deze functies is het een vereiste dat je kennis van de tennissport hebt.

EventMakers binnen het team transport worden ingezet van 16 & 17 april

Het kan natuurlijk zo zijn dat alle functies jou leuk lijken om te doen. Geef dan bij je eerste voorkeursfunctie aan geen voorkeur te hebben.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x