F1 Heineken Dutch Grand Prix

Datum Evenement: 3-9-2021 - 5-9-2021 Exporteer Evenement naar Outlook

F1 Heineken Dutch Grand Prix

In mei 2020 zou het zover zijn; 35 jaar na de laatste Grand Prix in Nederland zouden de beste coureurs van de wereld aan de start staan in Zandvoort. Vanwege Covid-19 is de Dutch Grand Prix uitgesteld naar 2021. Op 3, 4 en 5 september 2021 vindt één van de grootste internationale sportevenementen in Nederland plaats. Vele racefans zullen op het puntje van hun stoel zitten tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, genietend van een spectaculaire race en de beste dj’s en artiesten van Nederland.

We zijn als EventMakers weer officieel aan boord voor het vrijwilligersmanagement van de DGP in september 2021. Hoe het sportevenement er precies uit komt te zien is nog niet bekend, maar zeker is dat het organiseren van dit evenement niet mogelijk is zonder de hulp van vrijwilligers!

EventMakers die zich in 2020 hebben opgegeven voor de Dutch Grand Prix, krijgen in de editie van 2021 de eerste mogelijkheid om zich opnieuw aan te melden als vrijwilliger. Deze EventMakers worden hier t.z.t. per mail over geïnformeerd. Let op, omdat we nog niet weten hoeveel vrijwilligers we in 2021 nodig hebben kunnen we op dit moment nog niet iedereen van 2020 een plekje garanderen. Mochten er daarna nog plaatsen binnen het vrijwilligersteam vrij zijn dan zullen we de werving voor nieuwe vrijwilligers open zetten.

Voor vragen/opmerkingen over het vrijwilligersprogramma kan je een e-mail sturen naar team@eventmakers.nl

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x