Delta Lloyd Regatta

Datum Evenement: 23-5-2017 - 27-5-2017 Exporteer Evenement naar Outlook

Delta Lloyd Regatta

 

De internationale top van het zeilen zal van 23 tot en met 27 mei 2017 zich verzamelen om te strijden om de hoogste plekken tijdens de Delta Lloyd Regatta. Sinds 1985 is de Delta Lloyd Regatta één van de toonaangevende Olympische zeilevenementen in Europa. Wil jij meewerken aan de organisatie van dit toonaangevende zeilevenement in Medemblik en geweldige ervaring opdoen? Word dan EventMaker bij de Delta Lloyd Regatta!

Word jij EventMaker tijdens de Delta Lloyd Regatta? Dan is het goed om een aantal dingen te weten. Lees de onderstaande informatie daarom goed door.

 

Wat vragen we van jou?

  • We vragen alle EventMakers tenminste van dinsdag 23 mei tot en met zaterdag 27 mei beschikbaar te zijn;
  • EventMakers zijn op 18 mei 2017 minimaal 16 jaar oud;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt kleding in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens de Delta Lloyd Regatta;
  • We zorgen voor een goede informatievoorziening;
  • Alle EventMakers ontvangen een certificaat na afloop van de Delta Lloyd Regatta;
  • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) Medemblik. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

 

Functies

Tijdens de Delta Lloyd Regatta worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies weergegeven. Per functie wordt een beschrijving gegeven van het team, de functies, jouw talent en de benodigde beschikbaarheid.

Het team

Binnen het team Registratie ben je het gezicht naar alle deelnemers en bezoekers. De deelnemers schrijven zich hier voorafgaand aan de race dagen in of komen zich op de race dagen zelf registreren. Daarnaast beman je de balie waar je als echte vraagbaak iedereen op weg kan helpen.

De functies

Medewerker inschrijvingen

Je helpt bij voorafgaand aan de racedagen bij het inschrijven van alle deelnemers. Daarbij geef je alle zaken die ze nodig hebben om hun race tot een succes te maken.

Gevraagde beschikbaarheid op zondag 21 mei en maandag 22 mei.

Medewerker balie/registratie

Je bent het gezicht naar alle deelnemers en bezoekers van de Delta Lloyd Regatta. Je voorziet iedereen van allerlei informatie en registreert de deelnemers waar nodig.

Gevraagde beschikbaarheid van zondag 21 mei t/m zaterdag 27 mei.

Jouw talent

Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord? Ben je een teamplayer die communicatief vaardig, geduldig, servicegericht, sociaal en flexibel is? Houd je ervan om mensen een gastvrij gevoel te geven? Vind je het leuk om ook binnen andere projecten je handen uit de mouwen te steken indien nodig? Kom dan ons team versterken!

Het team

Het team Logistieke zaken is verantwoordelijk voor alle logistieke en operationele zaken rondom het evenement. Dit zijn onmisbare functies om het evenement een succes te maken!

De functies

Opbouw

Je zorgt ervoor dat alles gereed staat voorafgaand aan het evenement. Samen met het team zorg je ervoor dat iedereen een warm welkom heeft en zijn jullie echt aanpakkers.

Gevraagde beschikbaarheid van donderdag 18 mei t/m zaterdag 20 mei.

Helling

Je wordt ingezet om de boten van de deelnemers netjes neer te zetten aan wal. Daarnaast help je ze ook mee om voorafgaand aan de race de boten in het water te leggen en na afloop weer op de wal te zetten.

Gevraagde beschikbaarheid van maandag 22 mei t/m zaterdag 27 mei.

Jouw talent

Heb jij oog voor logistieke zaken en heb jij de spierballen om materialen te sjouwen? Heb je een hands-on mentaliteit en ben je servicegericht, stressbestendig en vriendelijk? Dan pas jij perfect in het logistieke team!

Het team

Vanuit het communicatie & media team wordt gezorgd voor een goede informatievoorziening naar alle betrokken doelgroepen bij de Delta Lloyd Regatta en worden goede voorzieningen en randvoorwaarden geschept voor de pers en media die op het evenement afkomen.

De functies

Medewerker Social Media

Het schrijven en/of verzamelen van interessante content ten aanzien van het evenement; het schrijven van dag journaals; het up-to-date houden van online kanalen zoals website, een app, social media, et cetera. Eventueel het vertalen van nieuwsartikelen en andere berichten voor diverse doelgroepen. Ook kan je binnen deze functie als fotograaf de mooiste momenten van het evenement op beeld vastleggen, welke uiteindelijk met de buitenwereld gedeeld kunnen worden.

Gevraagde beschikbaarheid van maandag 22 mei t/m zaterdag 27 mei.

Speaker

Je hebt een prettige stem en zorgt ervoor dat iedereen aan wal op de hoogte wordt gehouden van de laatste nieuwtjes. Daarnaast roep je ook algemene informatie om.

Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste. Gevraagde beschikbaarheid van dinsdag 23 mei t/m zaterdag 27 mei.

Algemene Technische ondersteuning

Je bent een echte handige it-er die alles kan maken. Je zorgt ervoor dat de videoschermen optimaal werken waardoor geen klus te klein is.

Gevraagde beschikbaarheid van dinsdag 23 mei t/m zaterdag 27 mei.

Cameraman

Je kan goed overweg met diverse videocamera’s en bekijkt alles vanuit een cameraman perspectief. Daarnaast ben je creatief , je houdt ervan om uitdagingen aan te gaan en hebt zeebenen.

Gevraagde beschikbaarheid van dinsdag 23 mei t/m zaterdag 27 mei.

Jouw talent

Heb jij een achtergrond in communicatie, journalistiek, sociale media of filmacademie en heb jij goede kennis omtrent het gebruik van computers, printers en tekstverwerkingsprogramma’s? Ben je daarnaast stressbestendig, accuraat, communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal (of een andere buitenlandse taal) uitstekend in woord en geschrift? Kom dan ons team versterken!

Het kan natuurlijk zo zijn dat alle functies jou leuk lijken om te doen. Geef dan bij je eerste voorkeursfunctie aan geen voorkeur te hebben.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x