La Vuelta Holanda

Datum Evenement: 19-8-2022 Exporteer Evenement naar Outlook

La Vuelta Holanda

La Vuelta start in 2022 alsnog in Nederland! Alle partners, ASO, het ministerie van VWS, de provincies Noord-Brabant en Utrecht, de steden Breda, 's-Hertogenbosch en Utrecht en de private partners hebben de handen opnieuw ineengeslagen om dit evenement in Nederland wederom mogelijk te maken. Nadat we genoodzaakt waren om in 2020 de start van dit prachtige wielerevenement terug te geven aan de Spaanse organisatie en ook het bijbehorende activatieprogramma niet kon doorgaan, is onderzocht of een start in een later jaar haalbaar zou zijn. En het antwoord is “SI”! EventMakers zal daarbij opnieuw het vrijwilligersmanagement verzorgen! 
 
We vertrouwen erop dat La Vuelta Holanda voor inwoners, bedrijven, regio’s en organisaties een feestelijke stip op de horizon is in deze uitdagende periode en kijken ernaar uit om met elkaar te gaan werken aan een onvergetelijk evenement. De komende maanden worden gebruikt om de hernieuwde start van het evenement verder vorm te geven. 

Naar verwachting wordt de vrijwilligerswerving in januari 2022 opgestart. De EventMakers die zich in 2020 hadden aangemeld voor het vrijwilligersteam van La Vuelta Holanda worden per mail op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom La Vuelta. Wil jij ook je interesse alvast kenbaar maken? Stuur dan een mail naar team@eventmakers.nl.  Zodra de werving wordt opgestart ontvang je een mailtje van ons. 

Print
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x