Volley 2018

Datum Evenement: 14-7-2018 - 22-7-2018 Exporteer Evenement naar Outlook

Volley 2018

Van 14 t/m 22 juli zullen het EK Beachvolleybal, WK Zitvolleybal en EK Volleybal Jongens <20 samen het volleybalspektakel van 2018 vormen. Drie olympische volleybal disciplines, verspreid over 8 steden, zullen zorgen voor 9 dagen topsport en entertainment, dit mag je niet missen!

Het Marktplein in Apeldoorn, het cruiseschip ss Rotterdam, het Neude in Utrecht en de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag, zijn allen unieke locaties die het decor zullen vormen voor het EK Beachvolleybal. Deze zomer zal zitvolleybal ook een speciaal podium krijgen. Het WK Zitvolleybal wordt namelijk niet alleen gespeeld in de gebruikelijke sporthallen, maar ook in theaters. De dames in deze discipline zullen spelen in Arnhem en Rotterdam, en de mannen in Venlo, Eindhoven en Den Haag. In Ede zullen de poulewedstrijden van het EK volleybal voor jongens onder de 20 plaatsvinden. Den Haag wordt hét kloppend hart van dit volleybalspektakel, hier zullen alle drie de toernooien samenkomen voor de finales.

Wil jij meewerken aan dit grote volleybal spektakel? Laat jij met ons de ballen rollen en geef jij de set up voor een succesvol toernooi? Maak deel uit van deze volleybalzomer en meld je nu aan als EventMaker!

Word jij EventMaker tijdens een of meerdere van deze evenementen? Dan is het goed om een aantal dingen te weten. Lees de onderstaande informatie daarom goed door.

 

Wat vragen we van jou?

  • EventMakers zijn op 13 juli 2018 minimaal 16 jaar oud (met uitzondering voor de functie van court crew);
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst; 
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement. 

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt een gaaf kledingpakket in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We zorgen voor goede informatievoorziening;
  • We organiseren een inspiratiesessie voor alle EventMakers;
  • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) jouw speelstad. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

 

Beschikbaarheid

Omdat het evenement uit drie verschillende evenement bestaat en het wedstrijdprogramma van deze evenementen verschilt, hebben we in de onderstaande tabel genoteerd welke periode je beschikbaar moet zijn per functiegroep, per stad. Bij je aanmelding kies je jouw eerste drie voorkeursfuncties en geef je bij je opmerkingen aan voor welk evenement en welke stad je graag ingezet wilt worden. 

Functies

Tijdens deze evenementen worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies weergegeven. Per functie wordt een beschrijving gegeven van het team, de functies, en jouw talent.

Team Court Crew

Voor, tijdens en na de wedstrijden is het veld het domein van de court crew. Alleen de court crew mag samen met de topspelers op het veld staan en zorgen ervoor dat de wedstrijden snel en soepel verlopen. Onder Court Crew vallen ballenrollers en harkers/vegers. Als ballenroller geef je de bal op de juiste momenten aan de spelers. Als harker zorgt je ervoor dat het veld in optimale staat is.

Jouw talent

Ben je 10 jaar of ouder*, gek van volleybal en wil je deel uitmaken van een hecht team van vrijwilligers? Zit jij vol energie, heb je een goede conditie en ben je enthousiast? Meld je dan nu aan als court crew in een van de steden van dit volleybalspektakel!

*Als court crew voor indoor volleybal moet je minimaal 11 jaar of ouder zijn.

Binnen het team Court Crew zal een training plaatsvinden voor de start van het evenement.

Team Media & Communicatie

Vanuit het Communicatie & Media Team wordt gezorgd voor een goede informatievoorziening naar alle betrokken doelgroepen en worden goede voorzieningen en randvoorwaarden geschept voor de pers en media die op het evenement afkomen. Je kunt zoal worden ingezet om de pers te begeleiden in het perscentrum, flashquotes te verzamelen, maar ook als social reporter of als foto marshall.

Jouw talent

Heb jij een achtergrond in communicatie of journalistiek? Kan je goed overweg met social media en tekstverwerkingsprogramma’s? Ben je daarnaast stressbestendig, accuraat, communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal (of een andere buitenlandse taal) uitstekend in woord en geschrift? Dan ben jij de communicatie & pers medewerker die we zoeken!

Binnen het team Communicatie & Media zal een training worden verzorgd voor de start van het evenement.

Team Ticketing

Het Team Hosts & Ticketing zal verschillende doelgroepen gastvrij verwelkomen en hun vragen beantwoorden. Je wijst mensen de weg, controleert kaarten en houdt overzicht op publieksstromen. Daarnaast kun je ook worden ingezet bij het maken en uitgeven van de toegangspassen aan alle verschillende doelgroepen of bij het klaarleggen, verstrekken en verkopen van de tickets.

Jouw talent

Vind je het leuk om contact te hebben met onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je vriendelijk, geduldig en servicegericht? Heb je een hands-on mentaliteit en ben je communicatief vaardig, stressbestendig? Kom dan dit team versterken!

Team Side Events

Binnen het Team Side Events help je mee bij de uitvoering van de side-events van het EK Beachvolleybal, WK Zitvolleybal en EK Volleybal Jongens <20. Dit team zorgt er voor dat het een werkelijk volleybal spektakel wordt met een fantastische sfeer. Alle side-events zullen bezoekers de kans bieden om zelf ook actief te zijn en vergoten de fan beleving.

Jouw talent

Kan jij goed enthousiasmeren en draag je graag je steentje bij aan de fan beleving van een evenement? Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en ben je vol energie? Wil je bezoekers een onvergetelijke ervaring laten beleven en kinderen laten kennis maken volleybal? Ben je geduldig, enthousiast en vrolijk? Kom dan dit team versterken!

Team Logistiek

Als onderdeel van Team logistiek ben je verantwoordelijk voor alle logistieke en operationele zaken rondom van het evenement.  Je zorgt dat je juiste mensen op de juiste plek komen, bijvoorbeeld door een controlepost te bemannen of door personen te vervoeren van de ene locatie naar de andere. 

Jouw talent

Ben jij flexibel en stel jij altijd veiligheid voorop? Ben je verantwoordelijk, vriendelijk en servicegericht? Dan pas jij perfect in het logistieke team!

Team & Crew Services

Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen en ondersteunt de organisatie in allerlei operationele zaken. Zo kun je bij de Sports Information Desks, EventMakers Desk of Hotel Desk ingezet worden om allerlei vragen van te beantwoorden maar help je ook bij meer praktische klussen zoals het ondersteunen van de catering, het verzorgen van de team kleding of als runner ondersteun je de wedstrijdorganisatie.

Jouw talent

Vind jij het leuk om in contact te staan met de sporters en de crew? Fungeer jij graag als aanspreekpunt en ben je servicegericht? Heb je een hands-on mentaliteit en ben je praktisch ingesteld? Dan is dit team op zoek naar jou!

Print
Categorieën: Afgelopen evenementen
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x