Social Inclusion Games 2018

Datum Evenement: 28-7-2018 - 4-8-2018 Exporteer Evenement naar Outlook

Social Inclusion Games 2018

De Social Inclusion Games (SIG) komen deze zomer naar Nederland. Meer dan 1.500 deelnemers reizen eind juli, via Europese zorg-, welzijn- en opvangorganisaties, af naar de speelstad Enschede. Wil jij meewerken aan de organisatie van de Social Inclusion Games in Enschede en geweldige ervaring opdoen? Word dan EventMaker bij de Social Inclusion Games!

Word jij EventMaker tijdens de Social Inclusion Games? Dan is het goed om een aantal dingen te weten. Lees de onderstaande informatie daarom goed door.

 

Wat vragen we van jou?

  • We vragen alle EventMakers tenminste twee dagen beschikbaar te zijn;
  • EventMakers zijn op 29 juli 2018 minimaal 16 jaar oud ;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt een gaaf shirt in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We zorgen voor goede informatievoorziening;
  • Sportverenigingen (die een SIG partner zijn) kunnen een bedrag ontvangen voor hun werkzaamheden, dat ten goede komt aan de vereniging.
  • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) Enschede. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

 

Functies

Tijdens de Social Inclusion Games worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies weergegeven. Per functie wordt een beschrijving gegeven van het team, de functies, jouw talent en de benodigde beschikbaarheid.

  

Het team

Het team Logistical Support is een kleine hechte groep die het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken. Jij bent inzetbaar voor alle logistieke zaken rondom het evenement

Functies

Je bent verantwoordelijk het op- en afbouwen tijdens de evenemtweek en het ondersteunen van ICT gerelateerde taken.

Jouw talent

Heb jij oog voor logistieke zaken en heb jij de spierballen om materialen te sjouwen? Heb jij een hands-on mentaliteit en heb jij een goede conditie? Ben je daarnaast flexibel ingesteld? Dan pas jij perfect in het logistieke team!

Gevraagde beschikbaarheid: 29 juli t/m 4 augustus.

Het team

Het team Hospitality is het gezicht van het evenement en zorgen dat de bezoekers/deelnemers een persoonlijk, professioneel en warm ontvangst krijgen.

Functies

Met dit team ben je betrokken bij de twee balies: de registratiebalie en de informatiebalie. Ook kan je worden ingezet als informatiebuddy die rondloopt over het terrein of bij het internet café. 

Jouw talent

Je beheerst de Engelse taal goed en bent communicatief vaardig. Als host ben je vriendelijk, enthousiast, servicegericht, sociaal en flexibel. Geef jij gasten een gastvrij gevoel? Kom dan ons team versterken! 

Gevraagde beschikbaarheid: 29 juli t/m 4 augustus.

Het team

Het team Ceremony verzorgt alle ceremonien die plaatsvinden tijdens het evenement. Jullie zorgen er samen voor dat de opening, elke avond ceremonie en de sluiting een feestje is.

Functies

Met dit team ben je gedurende de gehele week met een vast team betrokken bij de diverse ceremonies. De opening - en sluitingceremonie worden een spektakel. Daarnaast zijn er iedere avond award ceremonien rondom de sporttoernooien.

Jouw talent

Je beheerst de Nederlandse taal en kunt je ook in het Engels redden. Als host ben je vriendelijk, enthousiast, servicegericht, sociaal en flexibel. Geef jij de deelnemers een super gevoel? Kom dan ons team versterken!

Gevraagde beschikbaarheid: 30 juli t/m 3 augustus.

Het team

Het team media & communication zorgt voor goede informatievoorziening naar alle betrokken doelgroepen bij de Social Inclusion Games en vanuit dit team worden er goede voorzieningen en randvoorwaarden geschept voor de pers en media die op het evenement afkomen.

Functies

Vanuit dit team kan je aan de slag gaan binnen de redactie. Houd jij van het schrijven en/of verzamelen van interessante content ten aanzien van het evenement, het schrijven van dagkranten, het vertalen van stukken en/of het up-to-date houden van online kanalen zoals de website, een app, social media, et cetera? Dan is een dergelijke functie zeker iets voor jou. Ook kan je binnen dit team als fotograaf de mooiste momenten van het evenement op beeld vastleggen. Wil jij toch dichterbij de pers en media werken? Dan kan je de organisatie ondersteunen bij het begeleiden van de pers

Jouw talent

Heb jij een achtergrond in communicatie, journalistiek of sociale media en heb jij goede kennis omtrent het gebruik van computers, printers en tekstverwerkingsprogramma’s? Ben je daarnaast stressbestendig, accuraat, communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift? Kom dan ons team versterken!

Gevraagde beschikbaarheid: 29 juli t/m 4 augustus.

Het team

Het Side-Events team is ervoor verantwoordelijk dat de Social Inclusion Games meer is dan een regulier evenement.

Functies

Je helpt mee bij de uitvoering van de side-events gedurende het evenement als coordinator. Daarnaast kan je ingezet worden voor het afnemen van enquetes.  

Jouw talent

Kun jij kinderen en volwassenen enthousiasmeren? Vind jij het leuk om een beleving te creëren voor toeschouwers en zelf ook actief de handen uit de mouwen te steken? Ben je geduldig, enthousiast, vrolijk en in goede conditie? Kom dan ons team versterken!

Gevraagde beschikbaarheid: 30 juli t/m 3 augustus.

Het team

Het Medische team is ervoor verantwoordelijk dat de deelnemers eerste hulp krijgen bij ongelukjes

Functies

Je loopt rond tijdens het evenement en helpt de deelnemers/ bezoekers indien nodig.  

Jouw talent

Ben jij in het bezit van een EHBO diploma en/of een BHV diploma? Ben je geduldig, enthousiast, vrolijk en in goede conditie? Kom dan ons team versterken!

Gevraagde beschikbaarheid: 29 juli t/m 4 augustus.

Het team

Binnen het team EventMakers Services krijg je van alles mee van de achterkant van het evenement. We zorgen er samen voor dat de randvoorwaarden voor een fantastisch evenement, een hechte groep vrijwilligers en een gastvrij gevoel voor gasten en deelnemers worden geschept. Je bent het gezicht en eerste aanspreekpunt voor alle EventMakers.

Functies

Je helpt bij alle zaken rondom het vrijwilligersmanagement. Je bemant de vrijwilligersbalie in het EventMakers Home, helpt bij de uitgifte van kleding en cateringbonnen of maakt deel uit van het allround EventMakers team. Vanuit het allround team ben je op alle posities inzetbaar en vind je het leuk om te helpen waar op dat moment handjes nodig zijn.

Jouw talent

Beheers jij de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en kun je je redden in het Engels? Ben je een teamplayer die communicatief vaardig, geduldig, servicegericht, sociaal en flexibel is? Houd je ervan om mensen een gastvrij gevoel te geven? Vind je het leuk om ook binnen andere projecten je handen uit de mouwen te steken indien nodig? Kom dan ons team versterken!

Gevraagde beschikbaarheid: 29 juli t/m 4 augustus.

Het team

Binnen het team Catering verzorg je alle deelnemers en crew van eten en drinken. Jullie zorgen er samen voor dat zij optimaal kunnen presteren.

Functies

Je helpt bij alle zaken rondom catering. Je kan ingezet worden bij de bar, bij het eten en zorgt er samen voor de tent netjes blijft.

Jouw talent

Beheers jij de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en kun je je redden in het Engels? Ben je een teamplayer die er samen voor zorgt dat niemand iets te kort heeft?Houd je ervan om mensen een gastvrij gevoel te geven? Kom dan ons team versterken!

Gevraagde beschikbaarheid: 29 juli t/m 4 augustus.

Het sport team zorgt ervoor dat alle deelnemers aan de Social Inclusion Games op een enthousiaste manier in beweging komen en daarbij de verenigingen ondersteunen.

Functies

Je ondersteunt de verenigingen die clinics geven aan de deelnemers door middel van begeleiding van sportonderdelen en kan ingezet worden als extra coach.

Jouw talent

Vind jij het leuk kom sportief bezig te zijn of ben je zeer betrokken bij sport en heb jij goede communicatie vaardigheden gericht op samenwerking? Heb je daarnaast ervaring met coachen, begeleiden van sporters en gewent om voor verschillende groepen te staan met een hands on mentaliteit? Dan ben jij een teamplayer voor dit team!

Gevraagde beschikbaarheid: 29 juli t/m 4 augustus.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x