Fed Cup

Datum Evenement: 9-2-2019 - 10-2-2019 Exporteer Evenement naar Outlook

Fed Cup


Binnenkort kan je je aanmelden via deze pagina Het Nederlands Fed Cupteam speelt op 9 en 10 februari 2019 een thuiswedstrijd tegen Canada, de huidige nummer 17 van de wereldranglijst. Nederland komt in Wereldgroep II uit na het 4-1 verlies tegen Australië in de play-offs van Wereldgroep I. De locatie waar dit toernooi gespeeld gaat worden is de Maaspoort in 's-Hertogenbosch.

Nederland en Canada speelden zes keer eerder tegen elkaar. De onderlinge tussenstand is 3-3. In 1987 speelden de twee landen voor de laatste keer tegen elkaar, waarin Canada met 3-0 won. Canada is de huidige nummer 17 van de wereldranglijst, en heeft als sterkste speler Eugenie Bouchard, de huidige nummer 123 van de wereldranglijst. Nederland staat op plek 10 van de wereldranglijst.

Wat vragen we van jou?

 

  • Voor het evenement is de voorwaarde dat je tenminste tussen zaterdag 9 en zondag 10 februari beschikbaar bent ;
  • EventMakers zijn op 3 februari 2018 minimaal 16 jaar oud;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt een gaaf shirt in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We organiseren een borrel voor alle EventMakers.

 

Functies

Tijdens de Fed Cup worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Hieronder vind je een korte beschrijving per functie en de daarbijbehorende beschikbaarheid terug. Lees dit goed door voor je je aanmeldt.

Als medewerker accreditatie zul je helpen bij het maken en uitgeven van de toegangspassen aan alle verschillende doelgroepen

Vind je het leuk om contact te hebben met mensen? Ben je daarnaast handig met computers en printers? Kom dan dit team versterken!

EventMakers binnen het team Accreditatie zijn nodig van 4 t/m 10 februari.

Je helpt bij alle zaken rondom het vrijwilligersmanagement. Je bemant de vrijwilligersbalie in het EventMakers Home, helpt bij de uitgifte van kleding en cateringbonnen of maakt deel uit van het allround EventMakers team. Vanuit het allround team ben je op alle posities inzetbaar en vind je het leuk om te helpen waar op dat moment handjes nodig zijn.

EventMakers binnen het team EventMakers Services worden ingezet tussen 4 en 10 februari.

Binnen de functie hospitality werk je als gastheer of gastvrouw op verschillende plekken. Zo kan je werkzaam zijn bij de entree van de Maaspoort of bijvoorbeeld bij de tennisbaan. Je zorgt ervoor dat alle betrokkenen van het evenement gastvrij worden ontvangen en altijd bij je terecht kunnen voor vragen en/of opmerkingen. Je bent het gezicht van het evenement.

Vind je het leuk om contact te hebben met mensen en onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je servicegericht, communicatief vaardig, vriendelijk en beheers je de Nederlandse en de Engelse taal? Dan pas jij perfect in dit team!

EventMakers binnen het team Hospitality worden ingezet op 9 en 10 februari.

‘Baanbeheerders zorgen ervoor dat de tennisbaan optimaal in conditie is voor de wedstrijden van de teams.

Ben jij helemaal in je element op de tennisbaan? Ben jij fysiek sterk om de baan optimaal in conditie te houden? Heb jij enige tenniskennis? Meld je dan aan als baanbeheerder!

De baanbeheerders worden ingezet op 9 en 10 februari.

Met het team transport ben je verantwoordelijk voor het vervoer van de ITF (internationale federatie), de teams en officials tussen het vliegveld, de venue en het hotel.

Je bent minimaal drie jaar in het bezit van een rijbewijs, je beheerst de Engelse en Nederlandse taal en houdt ervan om goede service te verlenen aan gasten en hen te ontlasten op het gebied van vervoer. Je bent flexibel en kan omgaan met drukte of juist rustige momenten. Pas jij in dit plaatje? Kom dan dit team versterken!

EventMakers binnen het team Transport worden ingezet tussen 3 en 11 februari. Het is een vereiste dat je minimaal drie jaar in het bezit van je rijbewijs bent.

Het team logistiek schept de randvoorwaarden en zorgt ervoor dat alle praktische zaken rondom de wedstrijden goed verlopen. Je kan binnen dit team helpen bij het gereedmaken van de benodigdheden voor de spelers of voor bijvoorbeeld bijeenkomsten en clinics.

Beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal? Ben je een teamplayer die communicatief vaardig, servicegericht, stressbestendig en flexibel is? Kom dan dit team versterken!

EventMakers binnen het team Logistiek worden ingezet tussen 4 en 10 februari.

Het kan natuurlijk zo zijn dat alle functies jou leuk lijken om te doen. Geef dan bij je eerste voorkeursfunctie aan geen voorkeur te hebben.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x