Swim Cup Eindhoven

Datum Evenement: 12-4-2019 - 14-4-2019 Exporteer Evenement naar Outlook

Swim Cup Eindhoven

Het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion is van 12 t/m 14 april het toneel voor de Swim Cup. Dit prestigieuze evenement zorgt voor een sterk deelnemersveld op nationaal en internationaal niveau. Voorafgaand aan de editie in Eindhoven vindt de Swim Cup in Den Haag plaats waarna in december het jaar wordt afgesloten met de Swim Cup in Amsterdam.

Word jij EventMaker tijdens de Swim Cup? Dan is het goed om een aantal dingen te weten. Lees de onderstaande informatie daarom goed door.

 

Wat vragen we van jou?

  • We vragen alle EventMakers minimaal 3 shifts beschikbaar te zijn waarbij de voorkeur uitgaat naar één shift op vrijdag;
  • EventMakers zijn op 12 april 2019 minimaal 16 jaar oud (met uitzondering van de bakkendragers);
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt een gaaf shirt in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We verzorgen een leuke kick-off bijeenkomst voor alle EventMakers;
  • We zorgen voor goede informatievoorziening;
  • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) Eindhoven. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

 

Functies

Tijdens de Swim Cup worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies weergegeven. Per functie wordt een beschrijving gegeven van het team, de functies, jouw talent en de benodigde beschikbaarheid.

Het team

Binnen het team Competitie zorg je ervoor dat alles op en rondom het bad op rolletjes verloopt. Hierbij kan je in worden gezet om toezicht te houden op het trainingsbad als wel de voorstart bij de zwemmers.

De functies

Medewerker Competitie (vol)

Je helpt bij alle wedstrijd gerelateerde zaken op en rondom het zwembad. Je kan in worden gezet in de voorstart, bij het ophangen en afhalen van de rugslagvlaggen, het vullen van emmers met water voor de zwemmers, het houden van toezicht, het begeleiden of transporteren van de bakken voor de zwemmers of het rondbrengen van de uitslagen.

Gevraagde beschikbaarheid: vrijdag 12 tot en met zondag 14 april.

Bakkendrager (alleen nog plekken vrij op vrijdag 12 april)

Je bent samen met een team verantwoordelijk voor de bakken van de zwemmers. Je staat bij de start klaar met de bak waar zwemmers hun spullen in kunnen leggen en zet deze achter de schermen weer klaar zodat de zwemmers deze kunnen pakken als ze uit het water komen. Voor deze functie kunnen kinderen vanaf 9 jaar zich aanmelden. 

Gevraagde beschikbaarheid: vrijdag 12 tot en met zondag 14 april.

Jouw talent

Vind jij het leuk om in het zwembad actief te zijn en de hectiek van het evenement van dichtbij te beleven? Ben je enthousiast en servicegericht en eventueel inzetbaar op verschillende onderdelen binnen competitie? Dan is dit team zeker iets voor jou!

Het team

Het team van de Sport Information Desk zorgt ervoor dat de deelnemers en hun begeleiding geen vraag hebben die onbeantwoord blijft. Zij zorgen ervoor dat het hen aan niets ontbreekt!

De functie

Medewerker SID (vol)

Je zorgt ervoor dat alle informatie gereed is voor de deelnemers en hun begeleiders. Voorafgaand aan de wedstrijd dag wordt onder andere hier het programma klaargelegd voor iedere deelnemer.

Gevraagde beschikbaarheid: donderdag 11 tot en met zondag 14 april.

Jouw talent

Ben je vriendelijk, gastvrij, servicegericht en vind jij het leuk om de zwemmers, begeleiders en vrijwilligers van informatie te voorzien? Dan is dit de plek voor jou!

Het team

Het team operationele zaken is verantwoordelijk voor alle logistieke en operationele zaken rondom de Swim Cup. Dit zijn onmisbare functies om het evenement tot een succes te maken!

De functies

Logistieke ondersteuning (vol)

Je bent inzetbaar voor allerhande logistieke zaken zoals catering, klusjes en ICT. Je bent allround inzetbaar en vindt het leuk om te helpen waar op dat moment handjes nodig zijn.

Gevraagde beschikbaarheid: woensdag 10 t/m zondag 12 april.

Ticketing & Accreditatie

Je helpt bij het maken en uitgeven van de toegangspassen aan alle verschillende doelgroepen en/of je helpt bij het klaarleggen en verkopen van de tickets. Daarnaast kan je ook ingezet worden als verwijzer of ticketscanner. Hierbij heet je de bezoekers welkom en sta je mensen te woord indien zij vragen hebben.

Gevraagde beschikbaarheid: donderdag 11 t/m zondag 14 april.

Transport (vol)

Je bent verantwoordelijk voor het vervoer van personen en goederen tussen verschillende locaties voorafgaand aan, tijdens en na afloop van het evenement. Het is ook mogelijk om vanuit deze functie te helpen bij het bemannen van de transportbalie. Je bent minimaal 3 jaar in het bezit van een rijbewijs.

Gevraagde beschikbaarheid: dinsdag 9 t/m maandag 15 april.

Hospitality (vol)

Je heet publiek, VIPS, media, zwemmers en andere doelgroepen welkom en bent beschikbaar voor het beantwoorden van vragen. 

Gevraagde beschikbaarheid: vrijdag 12 tot en met zondag 14 april. Een aantal gastheren/gastvrouwen worden ook op de voorbereidende dagen ingezet.

Jouw talent

Vind je het leuk om contact te hebben met mensen en ben je bereid onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je flexibel inzetbaar op verschillende locaties en beheers je de Nederlandse en Engelse taal? Heb je een hands-on mentaliteit en ben je servicegericht, communicatief vaardig, stressbestendig en vriendelijk? Dan pas jij perfect in het operationele team!

Het team

Binnen het team EventMakers services krijg je alles mee van de achterkant van het evenement. We staan samen klaar voor zowel de EventMakers als de hele organisatie en zorgen daarmee voor de randvoorwaarden van een fantastisch evenement.

De functie

EventMakers Services (vol)

Je helpt bij alle zaken rondom het vrijwilligersmanagement. Je bemant de vrijwilligersinformatie-balie, helpt bij de uitgifte van de kleding en cateringbonnen en bent aanspreekpunt voor EventMakers. Je bent tevens inzetbaar om te helpen bij de back office wanneer er administratieve werkzaamheden verricht moeten worden.

Gevraagde beschikbaarheid: dinsdag 9 t/m zondag 14 april.

Jouw talent

Beheers jij de Nederlandse uitstekend in woord en geschrift? Ben je een teamplayer die communicatief vaardig, geduldig, servicegericht, sociaal, stressbestendig en flexibel is? Houd je ervan om mensen een gastvrij gevoel te geven? Kom dan ons team versterken!

Het team

Vanuit het communicatie & media team wordt gezorgd voor een goede informatievoorziening naar alle betrokken doelgroepen bij de Swim Cup en worden goede voorzieningen en randvoorwaarden geschept voor de pers en media die op het evenement afkomen.

De functies

Medewerker Communicatie & Media (vol)

Binnen het team Communicatie & Media help je bij het schrijven en/of verzamelen van interessante content ten aanzien van het evenement; het up-to-date houden van de online kanalen zoals de website, app, social media et cetera. Als pers medewerker begeleid je de pers in het perscentrum, help bij het gereedmaken van de persruimte en begeleidt de pers naar de mediatribune. Ook kan je aan de slag als fotograaf om de mooiste momenten van het evenement op beeld vastleggen, welke uiteindelijk met de buitenwereld gedeeld kunnen worden. 

Gevraagde beschikbaarheid: vrijdag 12 tot en met zondag 14 april.

Jouw talent

Heb jij een achtergrond in communicatie, journalistiek of social media en heb jij goede kennis omtrent het gebruik van computers, printers en tekstverwerkingsprogramma's? Ben je daarnaast stressbestendig, accuraat, communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal (of een andere buitenlandse taal) uitstekend in woord en geschrift? Kom dan ons team versterken!

Het kan natuurlijk zo zijn dat alle functies jou leuk lijken om te doen. Geef dan bij je eerste voorkeursfunctie aan geen voorkeur te hebben.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x