FIBA 3x3 World Cup

Datum Evenement: 18-6-2019 - 23-6-2019 Exporteer Evenement naar Outlook

FIBA 3x3 World Cup

Na een succesvol Europees Kampioenschap 3x3 Basketball in 2017 worden deze zomer de Wereld Kampioenschappen 3x3 Basketball georganiseerd in Amsterdam. Ook voor dit evenement zal EventMakers het vrijwilligersmanagement gaan verzorgen. Dit evenement vindt plaats van 18 t/m 23 juni op het Museumplein in Amsterdam. Twintig mannen- en twintig vrouwenteams strijden om de wereldtitel van het 3x3 basketball. De sport is sinds 2010 door de FIBA een erkende discipline binnen de basketbalsport en is in 2017 door het Internationaal Olympisch Comité (IOC) toegekend als Olympische Sport tijdens de Olympische Spelen van Tokyo in 2020.

Wil jij de EK van 2017 op het Museumplein nogmaals beleven en help jij ons dit evenement tot een succes te leiden? Meld je dan aan als EventMaker bij de FIBA 3x3 World Cup!
 
Word jij EventMaker tijdens de FIBA 3x3 World Cup? Dan is het goed om een aantal dingen te weten. Lees de onderstaande informatie daarom goed door.

 

Wat vragen we van jou?

  • We vragen alle EventMakers tussen dinsdag 18 en zondag 23 juni tenminste 3 shifts beschikbaar te zijn, bij voorkeur op minimaal twee doordeweekse dagen;
  • EventMakers zijn op 18 juni 2019 minimaal 16 jaar oud;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt een gaaf shirt in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We zorgen voor goede informatievoorziening;
  • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) Amsterdam. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

Functies

Tijdens de FIBA 3x3 World Cup worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies weergegeven en wordt per functie een korte toelichting van de werkzaamheden binnen deze functie beschreven. Alle functies worden gedurende de hele week ingezet.

Binnen dit team zorg je ervoor dat partners en overige gasten een persoonlijk, professioneel en warm ontvangst krijgen. Je heet ze gastvrij welkom in de vip lounge en bent beschikbaar voor het beantwoorden van vragen. 

Vind je het leuk om contact te hebben met mensen en ben je bereid onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je representatief, gastvrij en servicegericht? Meld je dan aan voor het team hospitality. 

Je bent werkzaam bij één van de ingangen van het stadion of staat op één van de opgangen in het stadion. Je heet bezoekers welkom en staat mensen te woord indien zij vragen hebben. Als scanner controleer je bij de ingang van het stadion op tickets en geef je hen een polsbandje. Als verwijzer begeleid je mensen naar de stoeltjes en zorg je ervoor dat iedereen aansluit zodat er geen lege plekken zijn bij een uitverkocht stadion. Daarnaast kan je werkzaam zijn bij de kassa, accreditatie- of infobalie. Je helpt bij het maken en uitgeven van de toegangspassen aan alle verschillende doelgroepen. Je helpt bij het klaarleggen en verkopen van de tickets en staat bezoekers te woord indien zij met vragen bij de informatiebalie komen. 

Ben je communicatief vaardig, vriendelijk, enthousiast, servicegericht, en flexibel? Houd je ervan om mensen een gastvrij gevoel te geven? Meld je dan aan voor de functie ticketing & verwijzer.

Binnen het team pers & communicatie help je bij het schrijven en/of verzamelen van interessante content ten aanzien van het evenement. Ook help je het communicatieteam met het uploaden van foto’s en andere praktische zaken. Als persvrijwilliger help je bij het gereedmaken en netjes houden van de persruimte en begeleid je de pers in het perscentrum en naar de mediatribune.

Heb jij een achtergrond in communicatie, journalistiek of social media en heb jij goede kennis omtrent het gebruik van computers, printers en tekstverwerkingsprogramma's? Ben je daarnaast stressbestendig, accuraat en communicatief vaardig? Kom dan dit team versterken!

Rondom het offciële wedstrijdprogramma worden er ook side events georganiseerd, waar bezoekers de kans krijgen om zelf actief te zijn. Met het team side events help je mee bij de basketball clinics die gegeven worden op de oefenveldjes naast het stadion. 

Kun jij kinderen en volwassenen enthousiasmeren? Vind jij het leuk om een beleving te creëren voor bezoekers en zelf ook actief de handen uit de mouwen te steken? Ben je geduldig, enthousiast, vrolijk en in goede conditie? Kom dan het side events team versterken! 

Het team transport ondersteunt het transportbedrijf dat alle atleten vervoert tussen het hotel en de wedstrijdlocatie. Je vervoert personen en goederen tussen verschillende locaties voorafgaand aan, tijdens en na afloop van het evenement. 

Je bent minimaal drie jaar in het bezit van een rijbewijs, je beheerst de Engelse en Nederlandse taal en houdt ervan om goede service te verlenen aan gasten en hen te ontlasten op het gebied van vervoer. Je bent flexibel en kan omgaan met drukte of juist rustige momenten. Pas jij in dit plaatje? Kom dan dit team versterken!

Het kan natuurlijk zo zijn dat alle functies jou leuk lijken om te doen. Geef dan bij je eerste voorkeursfunctie aan geen voorkeur te hebben.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x