Mud Masters

Datum Evenement: 11-5-2019 - 19-5-2019 Exporteer Evenement naar Outlook

Mud Masters

Mud Masters bouwt iedere editie weer een hindernisparcours gebaseerd op echte militaire stormbanen en is de grootste obstacle run ter wereld! Bij Mud Masters draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt. Het biedt parcours van verschillende afstanden aan, waardoor iedereen hieraan kan deelnemen. Een nieuw soort evenement op de kalender van EventMakers, waar de focus op de breedtesport ligt in plaats van op topsport. 

We kunnen jouw hulp hard gebruiken om ervoor te zorgen dat alle deelnemers en toeschouwers een fantastische dag beleven! Denk bijvoorbeeld aan hulp bij de hindernissen op het parcours, of aan het uitdelen van eten en drinken langs de route. Een andere dankbare taak is het uitdelen van finishshirts aan duizenden trotse en enthousiaste deelnemers.

Lijkt het je leuk om een dag deel uit te maken van Team EventMakers bij Mud Masters en in ruil hiervoor een gratis ticket te krijgen? Meld je via bovenstaande knop aan en neem je vrienden mee voor nog meer gezelligheid!

Wat vragen we van jou?

 • We vragen alle EventMakers op 11, 12, 18 en 19 mei tenminste 1 dag beschikbaar te zijn;
 • EventMakers zijn op 10 mei 2019 minimaal 16 jaar oud;
 • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
 • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
 • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

 • Je ontvangt een uniek Mud Masters crewshirt;
 • Je ontvangt een gratis ticket voor een Mud Masters editie naar keuze;
 • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
 • Een leuke ervaring met jonge en gezellig collega's;
 • Een kijkje achter de schermen bij de grootste obstacle run ter wereld;
 • We zorgen voor goede informatievoorziening;
 • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) Weeze. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

 

Functies

Tijdens de Mud Masters worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies weergegeven. Per functie wordt een beschrijving gegeven van het team, de functies, jouw talent en de benodigde beschikbaarheid.

Binnen het start en finish team check jij de deelnemers in, begeleid je de deelnemers naar het startvak, zorg jij ervoor dat ze op een enthousiaste manier vertrekken en mag jij de finish shirts uitdelen wanneer zij een geweldige prestatie hebben geleverd!

Ben je vriendelijk, enthousiast en communicatief vaardig? Dan pas jij perfect in het Start en Finish team!

EventMakers binnen het team Start en Finish worden ingezet op 11, 12, 18 en 19 mei.

Je helpt bij alle zaken rondom het vrijwilligersmanagement. Je bemant de vrijwilligersbalie in het EventMakers Home, helpt bij de uitgifte van kleding en cateringbonnen of maakt deel uit van het allround EventMakers team. Vanuit het allround team ben je op alle posities inzetbaar en vind je het leuk om te helpen waar op dat moment handjes nodig zijn.

EventMakers binnen het team EventMakers Services worden ingezet op 11, 12, 18 en 19 mei.

Binnen deze functie werk je als gastheer of gastvrouw op verschillende plekken. Zo kan je werkzaam zijn tijdens de diverse startwaves om mensen te helpen naar de juiste plaats of bij het finish gedeelte om alles vlekkeloos te laten verlopen. Je zorgt ervoor dat alle betrokkenen van het evenement gastvrij worden ontvangen en altijd bij je terecht kunnen voor vragen en/of opmerkingen. Je bent het gezicht van het evenement.

Vind je het leuk om contact te hebben met mensen en onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je servicegericht, communicatief vaardig, vriendelijk en beheers je de Nederlandse en de Engelse taal? Dan pas jij perfect in dit team!

EventMakers binnen het team Gastheer/ gastvrouw worden ingezet op 11, 12, 18 en 19 mei.

Alle deelnemers kunnen hun spullen inleveren wanneer ze actief zijn op het parcours bij de garderobe.

Vind jij het leuk om de deelnemers voorafgaand succes te wensen en bij terugkomst hen te feliciteren? Meld je dan aan bij als medewerker garderobe!

EventMakers binnen het team Garderobe worden ingezet op 11, 12, 18 en 19 mei.

Op diverse punten op het parcours kan jij deelnemers voorzien de nodige verfrissingen zodat zij weer enthousiast verder kunnen naar de finish.

Fungeer jij graag als medewerker van het verzorgingspunt en heb je een hands-on mentaliteit? Dan is dit team op zoek naar jou!

EventMakers binnen het team Verzorgingspost worden ingezet op 11, 12, 18 en 19 mei.

Met het team Parcours zorg jij ervoor dat alle deelnemers veilig over alle obstakels komen en de finish behalen.

Ben jij fysiek sterk en heb jij een hands-on mentaliteit? Kom dan dit team versterken!

EventMakers binnen het team Parcours worden ingezet op 11, 12, 18 en 19 mei.

Het kan natuurlijk zo zijn dat alle functies jou leuk lijken om te doen. Geef dan bij je eerste voorkeursfunctie aan geen voorkeur te hebben.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x