Brabant Trophy

Datum Evenement: 22-10-2019 - 27-10-2019 Exporteer Evenement naar Outlook

Brabant Trophy

De werving voor de Brabant Trophy is helemaal rond. Wil je een plaats op de reservelijst? Mail dan naar team@eventmakers.nl 

 

Maaspoort Sports & Events, Janssen-Fritsen, KNGU, stg. Turnpromotie NL, Flik-Flak en BrabantSport hebben een gezamenlijke ambitie: in 2023 een World Cup turnen in Brabant. Om die ambitie te realiseren wordt ‘Turngala Brabant’ uitgebreid. Het turnevenement – onder de naam Brabant Trophy - bestrijkt dit jaar in plaats van één dag een hele week; van 22 tot en met 27 oktober 2019. Op zaterdag 26 oktober staat een nieuwe, internationale topwedstrijd op het programma; de Brabant Trophy.  Als voorbeeld voor deze wedstrijd is er gekeken naar de Swiss Cup in Zürich. Er wordt geturnd door acht gemixte duo’s. De Nederlandse deelnemers zijn o.a. Bart Deurloo, Casimir Schmidt, Bram Verhofstad, Eythora Thorsdottir, Sanna Veerman en Tisha Volleman. Het deelnemersveld wordt uitgebreid met internationale topturners uit diverse Europese landen. Voorafgaand aan de internationale wedstrijd wordt de Brabant Cup georganiseerd. Een wedstrijd met Nederlandse turners uit de ere-, 1e en 2e divisie. Een dag later kan het publiek genieten tijdens Turngala Brabant. Dé combinatie van topsport, show en entertainment. Dit jaar met een betere line-up dan ooit. Zo zal de Nederlandse heren- en damesselectie aanwezig zijn. Wil jij erbij zijn tijdens dit mooie en sfeervolle evenement? 

Wat vragen we van jou?

  • Voor het evenement is de voorwaarde dat je in elk geval op zowel zaterdag 26 als zondag 27 oktober beschikbaar bent;
  • EventMakers zijn op 21 oktober  2019 minimaal 16 jaar oud;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt een gave kleding in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We organiseren een kick-off bijeenkomst en een bedankborrel voor alle EventMakers;
  • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) 's-Hertogenbosch. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

Functies

Tijdens de Brabant Trophy worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies weergegeven. Per functie wordt een beschrijving gegeven van de taken en werkzaamheden het profiel dat bij de functie past en de benodigde beschikbaarheid. In het aanmeldformulier kies je jouw eerste drie voorkeursfuncties. Lees dit goed door voor je je aanmeldt.

Als gastheer of gastvrouw kan je werkzaam zijn bij de entree van de Maaspoort, als verwijzer bij de opgangen rondom de turnarena of ontvang je genodigden bij de VIP ruimte. Je zorgt ervoor dat alle bezoekers en genodigden van het evenement gastvrij worden ontvangen en altijd bij je terecht kunnen voor vragen en/of opmerkingen. Je bent het gezicht van het evenement, het is goed om je hier bewust van te zijn.

Vind je het leuk om contact te hebben met mensen en onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je servicegericht, communicatief vaardig, vriendelijk en beheers je de Nederlandse en de Engelse taal? Dan pas jij perfect in dit team.

EventMakers binnen het team Gastheer/ gastvrouw worden ingezet tussen 22 en 27 oktober

Je helpt bij alle zaken rondom het vrijwilligersmanagement. Je bemant de vrijwilligersbalie in het EventMakers Home, helpt bij de uitgifte van kleding en inname van de cateringbonnen of maakt deel uit van het allround EventMakers team. Vanuit het allround team ben je op alle posities inzetbaar en vind je het leuk om te helpen waar op dat moment handjes nodig zijn.

EventMakers binnen het team EventMakers Services worden ingezet op 26 en 27 oktober.

Het team Side-Events zorgt ervoor dat de heel week niet alleen in het teken staat van de turn toppers, maar ook voor andere doelgroepen. Tijdens de week vindt ook het SMC JBZ Medisch Congres plaats, het Nijntje Beweegprogramma waar veel kinderen aanwezig zullen zijn en de vrijdag staat in het teken van het programma: Kampioen in 1 dag. Tijdens deze dagen ontvang je de gasten, beman je de garderobe en help je tijdens het Nijntje Beweegprogramma de kinderen gedurende de diverse activiteiten.

Vind je het leuk om contact te hebben diverse doelgroepen en onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je servicegericht, communicatief vaardig en vriendelijk? Dan pas jij perfect in dit team!

EventMakers binnen het team Side-Events worden ingezet tussen 22 en 25 oktober.

Als chauffeur zorg je ervoor dat alle internationale gasten en de atleten vervoert worden tussen het vliegveld, de venue en de hotels. Voor deze doelgroepen sta je klaar gedurende het gehele evenement en ben jij voor hen het eerste aanspreekpunt. 

Je bent minimaal drie jaar in het bezit van een rijbewijs, je beheerst de Engelse én de Nederlandse taal, je bent vriendelijk en houdt ervan om goede service te verlenen aan gasten. Je bent flexibel en kan omgaan met drukte of juist rustige momenten. Pas jij in dit plaatje? Kom dan dit team versterken!

EventMakers binnen het team Transport worden ingezet tussen 21 en 28 oktober. We vragen chauffeurs om in elk geval van 22 t/m 27 oktober (een shift per dag) beschikbaar te zijn. De chauffeurs worden ingepland op basis van het trainingsschema, wedstrijdschema en vluchttijden die kort voorafgaand aan het evenement definitief bekend zijn.

Chauffeurs worden t.z.t gevraagd een kopie van hun rijbewijs te delen met de organisatie.

Het team logistiek zorgt ervoor dat alle praktische zaken rondom het evenement goed verlopen. Je helpt mee bij allerlei hand- en spandiensten die nodig zijn tijdens het evenement. Dit zullen vaak ad hoc verzoeken zijn die binnen komen via de diverse teams die werkzaam zijn in de Maaspoort. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het bedienen van de volgspot in de turnarena om alle toppers letterlijk in het licht te zetten bij het team Licht & Geluid. 

Ben je een teamplayer die houdt van aanpakken, communicatief vaardig, servicegericht, stressbestendig en flexibel is? Kom dan dit team versterken!

EventMakers binnen het team logistiek worden ingezet tussen 25 en 27 oktober.

Tijdens de Brabant Trophy worden aan de acht internationale turnkoppels één twee team liaisons gekoppeld. Als team liaison ben je eerste aanspreekpunt voor en begeleider van een deelnemend koppel aan de Brabant Trophy. Je bent de schakel tussen jouw turnkoppel en de organisatie. Je kunt allerlei vragen beantwoorden en bent inzetbaar voor verschillende hand- en spandiensten om jouw koppel te helpen. Voor deze functie is het een vereiste dat je Engels en een taal uit een van de deelnemende landen (o.a. Oekraine, Rusland, Duitsland en Frankrijk) spreekt.

EventMakers binnen het team Team Services worden ingezet tussen 23 en 28 oktober

Het kan natuurlijk zo zijn dat alle functies jou leuk lijken om te doen. Geef dan bij je eerste voorkeursfunctie aan geen voorkeur te hebben.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x