EventMakers gaat de maatschappij helpen!

Veel verschillende mensen en organisaties hebben het moeilijk in deze gekke en zware periode. Nu dachten wij, waarom zetten wij het platform van EventMakers niet in om de maatschappij een handje te helpen?! Door gebruik te maken van ons grote bereik willen we hulpbehoevende mensen of organisaties in contact brengen met onze 11.500 ingeschreven EventMakers!

We hebben contact gezocht met verschillende instanties om te vragen of ze hulp nodig hebben. Daaruit zijn de volgende aanvragen gekomen:

  • Apotheek Mastenbroek wil er echt alles aan doen om iedereen gezond te houden, echter komen ze op dit moment handjes te kort. Door het bezorgen van de medicatie zorgen ze ervoor dat de mensen ziek en (nog) niet ziek elkaar niet tegenkomen. Heb jij de komende periode tijd over en beschik je over eigen vervoer? Dan zoeken ze jou! Door rondjes te rijden voor deze apotheek zorg jij ervoor dat de bezorging van medicatie niet meer overbelast is, en iedereen op tijd zijn/haar medicatie in kan nemen.
  • KBO-PCOB, de grootste seniorenorganisatie van Nederland, heeft jouw hulp in Lisse nodig! De KBO-PCOB leden ontvangen allen een verenigingsmagazine. Zij rekenen op bezorging van het magazine en zeker in deze tijden kunnen ze de afleiding van ons magazine, met daarin ook de vermelding van het feit dat we een Ouderen-infolijn in het leven hebben geroepen, goed gebruiken. De bezorging gebeurt normaliter door de eigen leden in een afdeling of regio, die natuurlijk allemaal al enigszins op leeftijd zijn. Op dit moment zijn er daarom veel vaste bezorgers die deze taak niet willen of kunnen uitvoeren.
    Een concrete hulpvraag is nu gekomen uit de afdeling Lisse. Het gaat daar om de bezorging van 900 magazines. Wij verwachten dat je met een klein groepje jongere bezorgers deze 900 magazines binnen een redelijke tijd bezorgd moet krijgen. Het magazine zou midden volgende week verspreid moeten worden (rond woensdag 25 maart).

Door organisaties met hun problemen de mogelijkheid te geven om via ons platform vrijwilligers te werven, willen wij een bijdrage leveren aan de maatschappij in deze moeilijke tijd. Wij weten zeker dat een hele groep van onze EventMakers ook hun steentje bij willen dragen!

Kan jij helpen bij één van de bovengenoemde klussen? Stuur een mail naar team@eventmakers.nl en wij brengen jullie in contact met de juiste persoon.

Ken jij verder nog organisaties die de hulp van vrijwilligers nu hard kunnen gebruiken? Laat het ons weten!

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x