COVID-19 slaat toe…

COVID-19 slaat toe…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijwel de hele wereld heeft ermee te maken, het Coronavirus laat overal zijn voetsporen achter. Helaas ook bij ons. Velen van jullie zullen onze berichten en mailtjes de afgelopen dagen voorbij hebben zien komen. De mooie evenementenkalender van 2020 ziet er anders uit dan verwacht:

  • Het OKT Waterpolo voor heren, dat gepland stond van 22 t/m 29 maart 2020, is uitgesteld. Het toernooi zal nu worden gehouden van 31 mei t/m 7 juni 2020.
  • De Fed Cup ontmoeting Nederland-China die gepland stond op 17 en 18 april 2020 is uitgesteld. De ontmoeting is uitgesteld tot een nader te bepalen moment.
  • Het OKT Zwemmen, dat zou plaatsvinden van 9 t/m 12 april 2020 in Eindhoven, is afgelast. Het OKT Zwemmen zal niet ingehaald worden.
  • De Dutch Grand Prix, die gepland stond van 1 t/m 3 mei 2020 in Zandvoort, zal niet verreden worden in het weekend van 3 mei. Formule One Management heeft de race uitgesteld tot een nader te bepalen moment.
  • Het Eurovisie Songfestival, dat op 12, 14 en 16 mei 2020 in Rotterdam Ahoy zou worden gehouden, kan niet plaatsvinden dit jaar. Het is zowel voor de EBU, als voor NPO/NOS/AVROTROS, als voor de Gemeente Rotterdam het meest logische scenario als het 65ste Eurovisie Songfestival op een ander moment alsnog in Nederland plaatsvindt. Wat de drie omroeporganisaties betreft is én blijft Rotterdam de gaststad voor het eerstvolgende Eurovisie Songfestival.
  • De Invictus Games Den Haag 2020, die gepland stonden van 8 t/m 16 mei 2020 in Den Haag, kunnen niet plaatsvinden. De organisatoren onderzoeken nu alle opties om de Invictus Games nu in te plannen in periode mei of juni 2021.

Met pijn in ons hart moeten we deze evenementen uitstellen of laten gaan voor dit jaar. De gezondheid van Nederland en de rest van de wereld staat nu voorop. We willen alle EventMakers die zich hadden aangemeld voor deze evenementen enorm bedanken voor hun enthousiasme. We begrijpen, bij het verplaatsen van een evenement, dat EventMakers zich hiervoor opnieuw willen aanmelden. Wij houden jullie hierover op de hoogte. Al jullie getoonde enthousiasme en inzet werkt aanstekelijk. Wij hopen dan ook zeker dat jullie dit blijven vasthouden! Ondanks alle tegenslag van de afgelopen tijd houden wij alle moed erin! We kijken positief naar de toekomst met nog een aantal gave evenementen op de kalender in augustus 2020. Daarna zullen we vol enthousiasme beginnen met de voorbereidingen voor 2021. Bedankt voor al jullie lieve woorden, samen staan we sterker.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x