Eerste evenement EventMakers groot succes!

Eerste evenement EventMakers groot succes!

Afgelopen weekend heeft het KPN WK Shorttrack in Ahoy Rotterdam plaatsgevonden. Zoals voor iedereen waarschijnlijk al bekend was, was dit het eerste evenement waar EventMakers in actie zijn gekomen. En wat was het een succes! Er is met het hele team een fantastisch evenement neergezet, met veel enthousiaste bezoeker en geweldige prestaties van de Nederlandse atleten. Maar dit succes is ook zeker te danken aan de groep EventMakers die tijdens dit evenement hebben geholpen, zonder jullie waren we nergens.

EventMakers waren actief in het KPN Clubhuis, zij assisteerden hier bij de verschillende activiteiten die er waren. Andere Eventmakers stonden het publiek te woord op het moment dat zij vragen hadden, weer andere heetten de bezoekers welkom, zowel bij de entree als bij de tribuneopgangen. We hebben vanuit verschillende hoeken een hoop complimenten over de EventMakers gekregen en hebben ook veelal blije gezichten van de EventMakers gezien. Kortom een zeer geslaagd eerste evenement voor EventMakers. 

We hopen dat alle EventMakers die aanwezig zijn geweest, het naar hun zin hebben gehad en dat we velen van jullie nog eens gaan terugzien.

Op naar het volgende evenement: de Delta Lloyd Regatta in Medemblik!

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x