EventMakers Vriendenboek #10

EventMakers Vriendenboek #10

Wie ben je?

Ik ben Annemiek Aerts, 28 jaar, en woonachtig in de gezelligste provincie van Nederland in de stad Tilburg (midden op de foto, tussen onze collega's Bas en Carlijn).

Hoe is je carrière bij EventMakers begonnen? 

Sinds februari 2020 ben ik werkzaam voor Eventmakers. Tijdens mijn studie en na mijn afstuderen hebben sportevenementen mij altijd enorm gefascineerd en heb ik ook al voor een aantal mooie evenementen mogen werken. Nadat ik een aantal jaar buiten de sport heb gewerkt wilde ik graag weer werken in de branche waar ik de meeste energie van krijg. Toen Eventmakers op mijn pad kwam heb ik de kans dan ook direct aangegrepen. Doordat Corona 1.5 maand nadat ik begon alle evenementen van de kalender heeft geveegd en ik mij vooral achter de schermen heb beziggehouden kijk ik er enorm naar uit om samen met jullie de mooiste evenementen te gaan wegzetten in de toekomst en zal voor mij Eurovison Song Contest de eerste gaan zijn!

Wat vond je het leukste evenement waar je voor hebt mogen werken en waarom? 

Ik denk dat dit toch Tomorrowland Winter Edition is geweest. Ondanks dat mijn hart wel echt bij de sportevenementen ligt was dit erg bijzonder om mee te maken. De eerste editie van het festival vond plaats op de Alpe d’Huez waarbij de organisatie vrijwel heel het dorp had overgenomen. Het logistiek proces om alles boven op de berg te krijgen terwijl het ook nog sneeuwde was al een enorme operatie. Tijdens deze weken was mijn team verantwoordelijk voor alles wat te maken had met de crew op locatie waardoor ik een hele hoop fijne mensen heb leren kennen. De combinatie wintersport en festival maakte Tomorrowland Winter een erg speciale week.

Wat is het gekste/grappiste/onvergetelijkste/mooiste moment dat je ooit tijdens een evenement hebt meegemaakt?

Na mijn afstuderen ben ik bij de voetbalclub NAC Breda begonnen. Ik heb het daar erg naar mijn zin gehad omdat je iedere wedstrijddag eigenlijk een klein evenement organiseert, en extra leuk omdat ik zelf ook NAC supporter ben. Tijdens vrijwel het hele seizoen zag het er niet naar dat we zouden promoveren, maar nadat ze alle wedstrijden wonnen in de nacompetitie werd dit toch werkelijkheid. Hierop volgde een groot volksfeest van meerdere dagen en dit zal ik niet snel vergeten. Het was vooral bijzonder om de promotie mee te maken vanuit de organisatie zelf. HUP NAC!

Wat is je droomevenement om voor te mogen werken en waarom? 

Hier hoef ik niet lang over na te denken. Voor mij is dat de Olympische Spelen en dan uiteraard het liefst in eigen land. Dit grote multi-sportevenement vind ik altijd iets magisch uitstralen. Iets waar ik als klein kindje altijd al voor aan de buis gekluisterd zat.  Toch vind ik het ook erg leuk een bijdrage te leveren aan kleinschalige evenementen. Ik heb gemerkt dat de impact die je als individu of met een klein team hebt bij kleinere evenementen vaak van grote meerwaarde kan zijn.

Waar haal jij de meeste energie uit in je werk? 

Het projectmatig naar een evenement toewerken, en hoe fijn is het dat dit bij Eventmakers samen met een super team van collega’s en vrijwilligers kan! Ik werk graag gestructureerd en ben ook een beetje perfectionistisch. Het geeft me dan ook erg veel energie en rust als ik weet dat er in de voorbereiding alles aan is gedaan om iets fantastisch neer te zetten.

Welke collega nomineer jij voor het volgende EventMakers Vriendenboek? 

Yvon Roelofs, met haar ervaring zal ze vast een hele hoop mooie dingen hebben meegemaakt

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x