Vacature EventMakers

EventMakers is hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwilligers van onmisbare waarde zijn in de organisatie van sportevenementen. Daarom investeren we in opleiding, training en beloning van onze EventMakers. Via het platform www.eventmakers.nl kunnen vrijwilligers zich aanmelden voor verschillende sportevenementen waarvoor EventMakers het vrijwilligersmanagement invult. Door middel van dit platform willen we bijdragen aan de kennis en ontwikkeling van iedere EventMaker. Daarnaast hopen we ook een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van sportevenementen in ons land. Een persoonlijke aanpak richting EventMakers is voor ons hierin essentieel.

EventMakers is begin 2017 opgericht en sindsdien zijn we verantwoordelijk voor het vrijwilligersmanagement bij de KPN WK Shorttrack, Delta Lloyd Regatta, World Tour Beachvolleyball, EK 3x3 Basketball, TRIAMSTERDAM, World Cup Swimming, WK Triathlon, WK Inline Skate, Volley 2018 en de Volvo Ocean Race. Deze kalender wordt steeds verder uitgebreid.

Functieomschrijving
Ter versterking van het Team EventMakers zijn we op zoek naar een stagiaire. Je zult meewerken aan het vrijwilligersmanagement binnen de verschillende topsportevenementen waarvoor we verantwoordelijk zijn. Dit betekent dat je helpt met het werven, selecteren en plannen van vrijwilligers en dat je een bijdrage levert aan de organisatie van bijeenkomsten. Je communiceert met de vrijwilligers via e-mail, social media en nieuwsbrieven. Tijdens onze evenementen ben je samen met ons team het gezicht naar de vrijwilligers toe. Daarnaast lever je een bijdrage aan de doorontwikkeling van de website www.eventmakers.nl en het systeem dat hierachter zit.

Functie-eisen
• HBO/WO niveau, voorkeur voor een 3e jaars student (eventueel onderzoek in eigen tijd uit te voeren);
• Planmatig en organisatorisch sterk + stressbestendig;
• Pro-actief, sociaal, enthousiast, resultaat- en servicegericht, met oog voor detail;
• Ervaring in de organisatie van evenementen is een pré;
• Passie voor sport(evenementen) is een must;
• Goede schriftelijke Nederlandse en Engelse vaardigheden;
• Bereid om af en toe in de avonden of het weekend te werken.
 
Tijdsperiode
September t/m februari, een langere stageperiode is mogelijk in overleg. We zijn op zoek naar een stagiaire die minimaal 3 dagen in de week beschikbaar is. Je werkplaats zal voornamelijk het kantoor van EventMakers op Papendal (nabij Arnhem) zijn. 

Stagevergoeding
Je ontvangt een stagevergoeding voor de periode waarin je werkzaam bent. 

Contactinformatie
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur je CV en motivatie dan z.s.m., maar uiterlijk 9 juni, naar team@eventmakers.nl.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x