WK Triathlon 2017

WK Triathlon 2017

Van 14 t/m 17 september hebben maar liefst 650 EventMakers geholpen bij de WK Triathlon in Rotterdam. Het was een koude en natte week, maar ondanks het weer een zeer geslaagde week! Van evenementenregelaar, naar catering, hulp bij de start in de Maas en bij het vervoeren van in totaal 5000 tassen van de Kop van Zuid over de Maas naar de Westerkade. Op alle verschillende onderdelen binnen de organisatie hebben EventMakers hun steentje bijgedragen. Vanuit zowel de organisatie, als de deelenemers alleen maar lovende woorden over de EventMakers teruggekregen. Ook toernooidirecteur Erben Wennemars was heel enthousiast over de inzet van de EventMakers. Hieronder een citaat uit de leuke mail die wij van hem hebben ontvangen: 

"Ik ben jaloers op de Eventmakers die de hele week van 's morgens vroeg tot 's avonds laat met een lach op hun gezicht de hele dag problemen oplosten alleen maar om een bijdrage te mogen leveren aan het WK.

Vroeger stond ik aan de kant van de atleet en vond ik het vanzelfsprekendheid dat alles en iedereen maar... voor me klaar stond en dat altijd alles goed geregeld was. Ik ben er dankbaar voor dat ik nu een onderdeel mocht zijn van de andere kant en daardoor heb ik nog meer respect gekregen voor al die mensen die dit soort evenementen mogelijk maken.."

Wij willen via deze weg nogmaals alle EventMakers die afgelopen week hebben geholpen enorm bedanken. Jullie mogen trots zijn op jullie fantasische inzet die er heeft bijgedragen dit evenement tot een groot succes te leiden. Jullie zijn het levenede bewijs van ons motto: "Vrijwilligers maken het evenement!"

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x