Stagiaire Marketing & Communicatie

Stagevacature Marketing & Communicatie

EventMakers is hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwilligers van onmisbare waarde zijn in de organisatie van sportevenementen. Daarom investeren we in opleiding, training en beloning van onze EventMakers. Via het platform www.eventmakers.nl kunnen vrijwilligers zich aanmelden voor verschillende sportevenementen waarvoor EventMakers het vrijwilligersmanagement invult. Door middel van dit platform willen we bijdragen aan de kennis en ontwikkeling van iedere EventMaker. Daarnaast hopen we ook een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van sportevenementen in ons land. Een persoonlijke aanpak richting EventMakers is voor ons hierin essentieel.

EventMakers is begin 2017 opgericht en sindsdien zijn we verantwoordelijk voor het vrijwilligersmanagement bij de KPN WK Shorttrack 2017, Delta Lloyd Regatta 2017, World Tour Beach Volleyball 2017, EK 3x3 Basketball 2017, TRIAMSTERDAM 2017, World Cup Swimming 2017, WK Triathlon 2017 en The Dutch Masters geweest. In 2018 is EventMakers betrokken bij het WK Inline- en Freestyle Skaten 2018 en de Volvo Ocean Race 2018. Deze kalender wordt steeds verder uitgebreid.

Functieomschrijving
Ter versterking van het Team EventMakers zijn we op zoek naar een stagiaire. Je richt je tijdens je stage op het ontwikkelen van de positionering van EventMakers als hét landelijke vrijwilligersplatform in sportevenementen. Hierbij ondersteun je de organisatie door actief mee te denken en te werken over de identiteit van EventMakers (uitstraling, huisstijl, merk) maar ook door het analyseren van bestaande en nieuwe kansen op het gebied van marketing en communicatie. Dit betekent dat je zoal helpt met de online zichtbaarheid van EventMakers, opzetten van wervingscampagnes mede door gebruik van marketingtools, creëren van online content en het bijhouden van de website/social media.

Functie-eisen

  • HBO/WO niveau, voorkeur voor een derde- of vierdejaars student (eventueel onderzoek in eigen tijd uit te voeren);
  • Planmatig en organisatorisch sterk;
  • Pro-actief, sociaal, enthousiast, creatief, initiatiefrijk, met oog voor detail;
  • Enige kennis van Google Analytics, Adwords, SEO is een pré;
  • Ervaring met Photoshop is een pré;
  • Passie voor sport(evenementen) is een must;
  • Goede schriftelijke Nederlandse en Engelse vaardigheden;
  • Bereid om af en toe in de avonden of het weekend te werken;
  • Flexibiliteit wat betreft de werkplek is gewenst.

Tijdsperiode
Februari t/m juli, een langere stageperiode is mogelijk in overleg. We zijn op zoek naar een stagiaire die minimaal 4 dagen in de week beschikbaar is. Je werkplaats zal voornamelijk het kantoor van EventMakers op Papendal (nabij Arnhem) en op het kantoor van TIG Sports in Amsterdam zijn. 

Stagevergoeding
Je ontvangt een stagevergoeding voor de periode waarin je werkzaam bent. 

Contactinformatie
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur je CV en motivatie dan z.s.m., maar uiterlijk 15 december, naar team@eventmakers.nl.

Print
Categorieën: Uncategorized
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x