Nieuwe website EventMakers

Nieuwe website EventMakers

Hoera we zijn online! Vandaag, zondag 5 maart, is de nieuwe website van EventMakers live gegaan. Vanaf nu is op deze site alle informatie met betrekking tot EventMakers te vinden. Informatie over de evenementen waar EventMakers ingezet worden, de werkzaamheden die wij organisaties van sportevenementen uit handen kunnen nemen, en niet te vergeten, veel informatie voor (toekomstige) EventMakers. Vanaf nu kunnen EventMakers hun persoonlijke profiel via de website gaan aanmaken. Via dit profiel kan je je als EventMaker gemakkelijk voor een evenement aanmelden.

Mocht er voor jou toch niet alle informatie tussen staan, kan je ons altijd even een mailtje sturen naar team@eventmakers.nl.

Inmiddels bestaat de groep EventMakers uit 450 leden  en staan er komend jaar al drie evenementen op de kalender, waarvan de eerste volgende week al plaatsvindt. Namelijk het KPN WK Shorttrack in Ahoy Rotterdam. De laatste voorbereidingen worden getroffen, het belooft een groot spektakel te worden. Wij kijken er enorm naar uit!

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x