Dela Beach Open 2018

Dela Beach Open 2018

Wat een mooie start van 2018! Van 3 t/m 7 januari hebben 190 EventMakers zich vijf dagen lang ingezet om het Dela Beach Open tot een succes te leiden. Een sportief begin van het jaar voor EventMakers die op een van de drie wedstrijdvelden als Court Crew het zand hebben aangeharkt en de ballen hebben aangegeven aan de spelers. Onmisbare taken die ervoor hebben gezorgd dat de velden in optimale staat verkeerde en alle wedstrijden op tijd konden beginnen! Buiten de wedstrijdvelden hebben de EventMakers ook de handen uit de mouwen gestoken: zij hebben 8500 tickets gescand, 10500 bezoekers verwelkomd en 128 beachvolleybal spelers uit 38 verschillende landen van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds rondgereden. 

De Dela Beach Open, een viersterren World Tour, was het eerste internationale beachvolleybaltoernooi van 2018 waar de wereldtop heeft gestreden om ranking punten en prijzengeld. Bij de afgelopen World Tour*** in juni waren al 200 EventMakers actief om het evenement te laten slagen.  Kortom een succesvol begin van de FIVB Beachvolleybal World Tour, op naar Volley 2018!


Benieuwd naar het volgende volleybal evenement? Je kunt je nu al aanmelden voor het aankomende EK Beachvolleybal, WK Zitvolleybal en EK Jongens <20, oftewel Volley 2018 via deze link.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x