Stagevacature EventMakers

EventMakers is hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwilligers van onmisbare waarde zijn in de organisatie van sportevenementen. Daarom investeren we in opleiding, training en beloning van onze EventMakers. Via het platform EventMakers kunnen vrijwilligers zich aanmelden voor verschillende sportevenementen waarvoor EventMakers het vrijwilligersmanagement invult. Door middel van dit platform willen we bijdragen aan de kennis en ontwikkeling van iedere EventMaker. Daarnaast hopen we ook een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van sportevenementen in ons land. Een persoonlijke aanpak richting EventMakers is voor ons hierin essentieel.

EventMakers is eind 2016 opgericht en sindsdien zijn we verantwoordelijk voor het vrijwilligersmanagement bij veel verschillende topsportevenementen, waaronder de KPN WK Shorttrack 2017, Swimming World Cup 2017 en het WK Triathlon 2017. Deze kalender wordt steeds verder uitgebreid. Voor de komende zomer staan onder andere de Volvo Ocean Race Finish, de WK Inline- & Freestyleskaten en het EK Beachvolleybal 2018 op de planning.

Functieomschrijving

Ter versterking van het Team EventMakers zijn we op zoek naar een stagiaire. Je werkt aan de online zichtbaarheid van EventMakers en helpt bij het opzetten van wervingscampagnes mede door gebruik van marketingtools, creëren van online content en het bijhouden van de website en social media kanalen. 

Verder zal je meewerken aan het vrijwilligersmanagement voor de Nationale Sportweek Host City Deventer en de Swimming World Cup. Dit betekent dat je helpt met het werven, selecteren en plannen van vrijwilligers. Tijdens onze evenementen ben je samen met ons team het gezicht naar de vrijwilligers toe.

Functie-eisen

  • HBO/WO niveau, voorkeur voor een derde- of vierdejaars student (eventueel onderzoek in eigen tijd uit te voeren);
  • Planmatig en organisatorisch sterk + stressbestendig;
  • Pro-actief, sociaal, enthousiast, creatief, resultaat- en servicegericht met oog voor detail;
  • Enige kennis van Google Analytics, Adwords, SEO is een pré;
  • Passie voor sport(evenementen) is een must;
  • Goede schriftelijke Nederlandse en Engelse vaardigheden;
  • Bereid om af en toe in de avonden of het weekend te werken;
  • Flexibiliteit wat betreft de werkplek is gewenst.

Tijdsperiode

September t/m januari, een langere stageperiode is mogelijk in overleg. We zijn op zoek naar een stagiaire die minimaal 3 dagen in de week beschikbaar is. Je werkplaats zal voornamelijk het kantoor van EventMakers op Papendal (nabij Arnhem) en op het kantoor van TIG Sports in Amsterdam zijn. 

Stagevergoeding

Je ontvangt een stagevergoeding voor de periode waarin je werkzaam bent. 

Contactinformatie

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur je CV en motivatie dan z.s.m., maar uiterlijk 15 mei, naar team@eventmakers.nl.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x