Kennismakingsbijeenkomsten Volvo Ocean Race Finish

Kennismakingsbijeenkomsten Volvo Ocean Race Finish

Afgelopen zondag zijn de teams van de Volvo Ocean Race met etappe 8 begonnen van Itajaí naar Newport. De ronde om Kaap Hoorn is geweest, het aftellen is begonnen en de zeilers beginnen fysieke en mentale slijtage te vertonen. Voor de EventMakers van de Volvo Ocean Race Finish is dit pas het begin. Afgelopen week zijn er twee kennismakingsbijeenkomsten in de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag georganiseerd. Informeren en kennismaken met elkaar stonden deze avonden centraal. De opkomst was groots en het enthousiasme was aanwezig.De bijeenkomst werd afgetrapt met een plenaire presentatie, waar gastspreker Frans Sluyters ons de ins en outs over de Volvo Ocean Race en over finish in Den Haag wist te vertellen. Yvon vertelde vanuit Team EventMakers alles over de praktische zaken rondom het evenement.


Na de plenaire presentatie is de groep uit een gegaan in subgroepen die zich verdeelden over kleedkamers in de Sportcampus. Elke subgroep heeft ingezoomd op een van de functies die tijdens het evenement uit te voeren zijn. Tijdens de subsessie hebben de vrijwilligers meer informatie gekregen over de functie waar zij voorlopig ingedeeld zijn, waarna iedereen zijn of haar voorkeur voor een subfunctie mocht uitspreken. Ook maakten ze kennis met de medevrijwilligers waar ze tijdens het evenement mee gaan werken en de coördinator die ze tijdens het evenement gaat aansturen. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel waar iedereen nog kon napraten en eventuele vragen kon stellen.

Het belooft een waanzinnig evenement te worden en wij kijken er erg naar uit om dit met deze groep enthousiaste vrijwilligers te mogen organiseren. Wij willen alle EventMakers van de Volvo Ocean Race Finish bedanken, Frans Sluyters voor het inspirerende verhaal en natuurlijk Wisdom onze mascotte voor zijn extra charme tijdens deze avonden!

(Foto gemaakt door Johan Wouters)

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x