Stagevacature EventMakers

EventMakers is hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwilligers van onmisbare waarde zijn in de organisatie van sportevenementen. Al meer dan 6000 vrijwilligers hebben zich de afgelopen jaren aan het platform verbonden en zijn vanuit EventMakers in actie gekomen bij vele grote topsportevenementen in Nederland! Met dit platform leveren we een bijdrage aan de kwaliteit van sportevenementen in ons land. Een persoonlijke aanpak richting EventMakers is hierin essentieel.

Met een klein, hecht team is EventMakers de afgelopen jaren betrokken geweest bij veel grote topsportevenementen in Nederland zoals de Volvo Ocean Race Finish, het EK Beachvolleybal en de EK Atletiek. EventMakers is in 2020 onder andere verantwoordelijk voor het vrijwilligersmanagement van de F1 Heineken Dutch Grand Prix, de Invictus Games en La Vuelta Holanda.

Functieomschrijving
Ter versterking van het Team EventMakers zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair. Je zult meewerken aan het vrijwilligersmanagement van de F1 Heineken Dutch Grand Prix, de Invictus Games en/of La Vuelta Holanda. Dit betekent dat je helpt met het werven, plannen, enthousiasmeren en coördineren van vrijwilligers en het organiseren van bijeenkomsten. Je bent in aanloop naar en tijdens de evenementen het eerste aanspreekpunt voor vrijwilligers en communiceert per e-mail, social media kanalen en nieuwsbrieven. 

Functie eisen

  • HBO/WO niveau, voorkeur voor een derde- of vierdejaars student (eventueel onderzoek in eigen tijd uit te voeren);
  • Planmatig en organisatorisch sterk & stressbestendig;
  • Pro-actief, sociaal, enthousiast, creatief, resultaat- en servicegericht met oog voor detail;
  • Passie voor sport(evenementen) is een must;
  • Goede schriftelijke Nederlandse en Engelse vaardigheden;
  • Bereid om af en toe in de avonden en het weekend te werken;
  • Flexibiliteit wat betreft de werkplek is gewenst.

Tijdsperiode
Februari 2020 t/m augustus 2020, een langere stageperiode is mogelijk in overleg. We zijn op zoek naar een stagiair die minimaal 4 dagen in de week beschikbaar is. Je werkplaats zal voornamelijk het kantoor van EventMakers op Papendal (nabij Arnhem) en TIG Sports in Amsterdam zijn.

Stagevergoeding
Je ontvangt een stagevergoeding conform marktwaarde voor de periode waarin je werkzaam bent. 

Contactinformatie
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur je CV en motivatie dan voor 1 november naar team@eventmakers.nl.

 

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x