Stagevacature EventMakers

Stage vacature EventMakers
EventMakers is hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwilligers van onmisbare waarde zijn in de organisatie van sportevenementen. Daarom investeren we in opleiding, training en beloning van onze EventMakers. Via het platform kunnen vrijwilligers zich aanmelden voor verschillende sportevenementen waarvoor EventMakers het vrijwilligersmanagement invult. Door middel van dit platform willen we bijdragen aan de kennis en ontwikkeling van iedere EventMaker. Daarnaast hopen we ook een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van sportevenementen in ons land. Een persoonlijke aanpak richting EventMakers is hierin essentieel.

Met een klein, hecht team is EventMakers de afgelopen jaren betrokken geweest bij veel grote topsportevenementen in Nederland zoals de Volvo Ocean Race Finish en het EK Beachvolleybal 2018. EventMakers is in 2020 onder andere verantwoordelijk voor het vrijwilligersmanagement van de Invictus Games en La Vuelta Holanda.

Functieomschrijving
Ter versterking van het Team EventMakers zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair. Je zult meewerken aan het vrijwilligersmanagement van de Invictus Games 2020 en La Vuelta Holanda. Dit betekent dat je helpt met het werven, selecteren en plannen van vrijwilligers en dat je een bijdrage levert aan de organisatie van bijeenkomsten. Je communiceert met de vrijwilligers via e-mail, social media en nieuwsbrieven. Tijdens onze evenementen ben je samen met ons team het gezicht naar de vrijwilligers toe. Daarnaast lever je een bijdrage aan de doorontwikkeling van de website www.eventmakers.nl en het systeem dat hierachter zit.

Functie eisen

  • HBO/WO niveau, voorkeur voor een derde- of vierdejaars student (eventueel onderzoek in eigen tijd uit te voeren);
  • Planmatig en organisatorisch sterk & stressbestendig;
  • Pro-actief, sociaal, enthousiast, creatief, resultaat- en servicegericht met oog voor detail;
  • Passie voor sport(evenementen) is een must;
  • Goede schriftelijke Nederlandse en Engelse vaardigheden;
  • Bereid om af en toe in de avonden en het weekend te werken;
  • Flexibiliteit wat betreft de werkplek is gewenst.

Tijdsperiode
September 2019 t/m januari 2020, een langere stageperiode is mogelijk in overleg. We zijn op zoek naar een stagiair die minimaal 4 dagen in de week beschikbaar is. Je werkplaats zal voornamelijk het kantoor van EventMakers op Papendal (nabij Arnhem) en flexibel op het kantoor van TIG Sports in Amsterdam zijn en op het kantoor van de stichting La Vuelta Holanda in Utrecht.

Stagevergoeding
Je ontvangt een stagevergoeding conform marktwaarde voor de periode waarin je werkzaam bent. 

Contactinformatie
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur je CV en motivatie dan z.s.m., maar uiterlijk 1 juni, naar team@eventmakers.nl.

 

Print
Categorieën: Nieuws
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x