Mud Masters

Datum Evenement: 21-9-2019 - 22-9-2019 Exporteer Evenement naar Outlook

Mud Masters

Het team EventMakers voor de Mud Masters Biddinghuizen is compleet! Je kan je nu alleen nog aanmelden voor de reservelijst. Mochten er in de periode voor het evenement plekken vrijkomen, wordt er contact met je opgenomen.

Mud Masters bouwt iedere editie weer een hindernisparcours gebaseerd op échte militaire stormbanen en is de grootste obstacle run ter wereld! Bij Mud Masters draait het niet om een snelle finishtijd: het gaat erom dat je met elkaar de finish haalt! Dit sportevenement biedt parcours van verschillende afstanden aan, waardoor iedereen hieraan kan deelnemen. In mei waren we al betrokken bij de editie in Weeze, waar zo'n 400 vrijwilligers een geweldige tijd hebben gehad!

Zonder vrijwilligers geen evenement en daarom hebben we jouw hulp nodig! We kunnen jouw hulp hard gebruiken om ervoor te zorgen dat alle deelnemers en toeschouwers een fantastische dag beleven. Hierbij kun je denken aan het assisteren bij de hindernissen op het parcours of het uitdelen van eten en drinken langs de route. Een andere dankbare taak is het uitdelen van finishshirts aan duizenden trotse en enthousiaste deelnemers. Als bedankje voor jouw hulp krijg je een gratis ticket om zelf eens te ervaren hoe het is om deze gave obstacle run af te leggen!

Lijkt het je leuk om een dag deel uit te maken van ons EventMakers team bij Mud Masters in ruil voor een gratis ticket? Meld je dan aan via de bovenstaande knop en neem je vrienden mee voor nog meer gezelligheid!

 

Wat vragen we van jou?

 • Je bent 21 of 22 september beschikbaar om te helpen (of natuurlijk allebei);
 • EventMakers zijn op 21 september 2019 minimaal 16 jaar oud;
 • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
 • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
 • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

 • Je ontvangt een uniek Mud Masters crewshirt;
 • Je ontvangt een gratis ticket voor een Mud Masters editie naar keuze;
 • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
 • Een leuke ervaring met jonge en gezellig collega's;
 • Een kijkje achter de schermen bij de grootste obstacle run ter wereld;
 • We zorgen voor goede informatievoorziening;
 • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) Biddinghuizen. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

 

Functies

Tijdens de Mud Masters worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies weergegeven. Per functie wordt een beschrijving gegeven van het team, de functies, jouw talent en de benodigde beschikbaarheid.


Start en Finish Area

Binnen het start en finish gebied worden mensen ontvangen bij de check-in, waar zij hun ticket krijgen. Ze worden hier volgeplakt met Mud Masters (plak)tattoos, begeleid naar het startvak en onthaald bij de finish waar zij een finishshirt uitgereikt krijgen. Binnen dit team help je op een van deze posities en zorg je ervoor dat zowel de deelnemers als de bezoekers een geweldige dag beleven. Je bent het gezicht van het evenement.

Vind jij het leuk om contact te hebben met mensen en onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je vriendelijk, enthousiast en communicatief vaardig? Dan pas jij perfect in het Start en Finish team!


Verzorgingspost

Deelnemers worden onderweg natuurlijk goed verzorgd. Op diverse punten op het parcours worden verzorgingsposten gebouwd en kan jij de deelnemers voorzien van de nodige verfrissingen zodat zij weer vol energie verder kunnen, opweg naar de finish.

Fungeer jij graag als medewerker van het verzorgingspunt en heb je een hands-on mentaliteit? Dan is dit team op zoek naar jou!


Parcours

Het Mud Masters parcours bestaat uit veel verschillende obstakels, van klein tot groot. Om de veiligheid van het evenement te waarborgen worden deze obstakels bemand door vrijwilligers. Je houdt niet alleen in de gaten dat alle deelnemers veilig over de obstakel gaan, maar geeft daarnaast ook uitleg over het obstakel en misschien nog wel het belangrijkste, je moedigt de deelnemers aan!

Ben jij fysiek sterk en heb jij een hands-on mentaliteit? Kom dan dit team versterken!


Geen voorkeur

Het kan natuurlijk zo zijn dat alle functies jou leuk lijken om te doen. Geef dan bij je eerste voorkeursfunctie aan geen voorkeur te hebben.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x