Stagevacature EventMakers - Communicatie

EventMakers is hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwilligers van onmisbare waarde zijn in de organisatie van sportevenementen. Daarom investeren we in opleiding, training en beloning van onze EventMakers. Via het platform kunnen vrijwilligers zich aanmelden voor verschillende sportevenementen waarvoor EventMakers het vrijwilligersmanagement invult. Door middel van dit platform willen we bijdragen aan de kennis en ontwikkeling van iedere EventMaker en leveren we een bijdrage aan de kwaliteit van sportevenementen in ons land. Een persoonlijke aanpak richting EventMakers is hierin essentieel.

Met een klein, hecht team is EventMakers de afgelopen jaren betrokken geweest bij veel grote topsportevenementen in Nederland zoals de Volvo Ocean Race Finish en het EK Beachvolleybal 2018. EventMakers is in 2020 onder andere verantwoordelijk voor het vrijwilligersmanagement van de F1 Heineken Dutch Grand Prix, Invictus Games The Hague en La Vuelta Holanda.

Functieomschrijving
Ter versterking van het Team EventMakers zijn we op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste student. Tijdens je stageperiode beheer je alle communicatie kanalen van de organisatie, creëer je online content en zal je tijdens alle evenementen aanwezig zijn om te zorgen voor voldoende exposure en interactie met EventMakers. Je krijgt volop ruimte om je passie voor sport, online marketing en/of content marketing volop in te zetten in vernieuwende ideeën.

Functie-eisen

  • HBO/WO niveau, voorkeur voor een derde- of vierdejaars student (eventueel onderzoek in eigen tijd uit te voeren);
  • Planmatig en organisatorisch sterk & communicatief vaardig;
  • Pro-actief, sociaal, enthousiast, creatief, resultaat- en servicegericht met oog voor detail;
  • Passie voor sport(evenementen) is een must;
  • Goede schriftelijke Nederlandse en Engelse vaardigheden;
  • Ervaring met social media, mailchimp en photoshop is een pre;
  • Bereid om af en toe in de avonden en het weekend te werken;
  • Flexibiliteit wat betreft de werkplek is gewenst.

Tijdsperiode
Februari 2020 t/m augustus 2020. We zijn op zoek naar een stagiair die minimaal 4 dagen in de week beschikbaar is. Je werkplaats zal voornamelijk het kantoor van EventMakers op Papendal (nabij Arnhem) en flexibel op het kantoor van TIG Sports in Amsterdam zijn en op het kantoor van de stichting La Vuelta Holanda in Utrecht.

Stagevergoeding
Je ontvangt een stagevergoeding conform marktwaarde voor de periode waarin je werkzaam bent. 

Contactinformatie
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur je CV en motivatie dan z.s.m., maar uiterlijk 3 januari, naar team@eventmakers.nl.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x