EventMakers

Stagevacature EventMakers

Stagevacature EventMakers

Voor de periode september 2022 t/m tenminste 1 februari 2023 (idealiter t/m augustus 2023) is EventMakers op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) op het gebied van projectmanagement en communicatie/content creatie. Ben jij een echte aanpakker en droom jij van een rol binnen topsportevenementen in Nederland? Bekijk dan snel deze vacature en kom ons team versterken in de voorbereidingen van en tijdens onder andere de FIVB WK Volleybal Vrouwen, Holiday On Ice en de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. 

Stagevacature EventMakers

Voor de periode september 2021 t/m januari 2022 is EventMakers op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) op het gebied van sportevenementen en communicatie/content creatie. Ben jij een echte aanpakker en droom jij van een rol binnen topsportevenementen in Nederland? Bekijk dan snel deze vacature en kom ons team versterken in de voorbereidingen van en tijdens onder andere de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix en de Invictus Games Den Haag. 

EventMakers Vriendenboek #10

EventMakers Vriendenboek #10

Inmiddels is het alweer tijd voor de derde collega. In dit Vriendenboek vertelt Annemiek alles over haar leukste ervaringen bij evenementen!

EventMakers Vriendenboek #6

EventMakers Vriendenboek #6

Deze keer vertelt collega Michèle over haar mooiste belevenissen in haar carrière. Benieuwd naar het hele verhaal van Michèle? Lees dan hier haar verhaal!
 

EventMaker in de Spotlight - Jan Visser

EventMaker in de Spotlight - Jan Visser

Afgelopen zomer zijn onze oud-stagiaires Job en Eline op bezoek geweest bij EventMaker Jan! Tijdens het bezoek heeft Jan zijn mooiste belevenissen als vrijwilliger gedeeld. Ben jij benieuwd naar het verhaal van Jan? Bekijk dan hier het interview!

RSS
123456