Vrijwilligers

EventMakers Vriendenboek #10

EventMakers Vriendenboek #10

Inmiddels is het alweer tijd voor de derde collega. In dit Vriendenboek vertelt Annemiek alles over haar leukste ervaringen bij evenementen!

EventMakers Vriendenboek #4

EventMakers Vriendenboek #4

Arnoud Berkman is maar liefst 11 keer EventMaker geweest. In het EventMakers Vriendenboek vertelt Arnoud over zijn belevenis tijdens de Delta Lloyd Regatta in 2017. Lees hier het verhaal van Arnoud!

EventMakers Vriendenboek #3

EventMakers Vriendenboek #3

Irene Enkt is maar liefst 11 keer als EventMaker betrokken geweest bij een evenement. Ze deelt haar ervaringen en mooie momenten in het EventMakers Vriendenboek. Lees hier het verhaal van Irene!

EventMakers Vriendenboek #2

EventMakers Vriendenboek #2

Weer zo'n enthousiaste EventMaker! Wim den Blanken is maar liefst al 13 keer vrijwilliger geweest bij hele gave evenementen en zou dit jaar eigenlijk de 18 al aantikken! Maar waarom is hij EventMaker geworden en wat zijn zijn mooiste herinneringen? Dat lees je hier! 

EventMakers Vriendenboek #1

EventMakers Vriendenboek #1

In het EventMakers vriendenboek zullen onze enthousiaste EventMakers vertellen wat hun mooiste belevenissen en herinneringen zijn als vrijwilliger! Deze keer is Donald Mollee aan de beurt. Een echte vrijwilliger die zo vaak als hij maar kan aanwezig is bij de evenementen. Lees hier zijn hele verhaal! 

RSS
1234