Stage

Stagevacature EventMakers

Stagevacature EventMakers

Voor de periode september 2018 t/m januari 2019 is EventMakers op zoek naar enthousiaste stagiairs op het gebied van projectmanagement en communicatie/content creatie.

Stagiaire Sportevenementen

Stagiaire Sportevenementen

EventMakers is op zoek naar versterking. In de periode februari tot en met juli 2018 kan jij Team EventMakers komen versterken bij de voorbereidingen op en tijdens de Volvo Ocean Race en WK Inline Skating.

Vacature EventMakers

Vacature EventMakers

Ter versterking van het Team EventMakers zijn we op zoek naar een stagiaire. Je zult meewerken aan het vrijwilligersmanagement binnen de verschillende topsportevenementen waarvoor we verantwoordelijk zijn. Dit betekent dat je helpt met het werven, selecteren en plannen van vrijwilligers en dat je een bijdrage levert aan de organisatie van bijeenkomsten. Je communiceert met de vrijwilligers via e-mail, social media en nieuwsbrieven. Tijdens onze evenementen ben je samen met ons team het gezicht naar de vrijwilligers toe. Daarnaast lever je een bijdrage aan de doorontwikkeling van de website www.eventmakers.nl en het systeem dat hierachter zit.

RSS