EventMakers

Stagevacature EventMakers

Stagevacature EventMakers

Voor de periode februari 2021 t/m juni 2021 is EventMakers op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) op het gebied van projectmanagement en communicatie/content creatie. Ben jij een echte aanpakker en droom jij van een rol binnen topsportevenementen in Nederland? Bekijk dan snel deze vacature en kom ons team versterken in de voorbereidingen van en tijdens onder andere de Billie Jean King Cup, het Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo en de Invictus Games Den Haag 2020 presented by Jaguar Land Rover.  

EventMaker in de Spotlight - Luuc Dijkgraaf

EventMaker in de Spotlight - Luuc Dijkgraaf

Het is alweer een jaar geleden dat onze EventMakers een geweldige week mochten beleven tijdens de Brabant Trophy! Oud-stagiair Job, heeft vorig jaar tijdens de Brabant Trophy een dag meegelopen met EventMaker Luuc. Benieuwd wat de werkzaamheden van Luuc waren tijdens de Brabant Trophy? Bekijk dan dit filmpje!

EventMakers Vriendenboek #1

EventMakers Vriendenboek #1

In het EventMakers vriendenboek zullen onze enthousiaste EventMakers vertellen wat hun mooiste belevenissen en herinneringen zijn als vrijwilliger! Deze keer is Donald Mollee aan de beurt. Een echte vrijwilliger die zo vaak als hij maar kan aanwezig is bij de evenementen. Lees hier zijn hele verhaal! 

EventMakers Woningsspelen!

EventMakers Woningsspelen!

De EventMakers Woningsspelen is er voor alle (klein-)kinderen van onze EventMakers die thuiszitten, maar toch actief willen blijven! De Spelen bestaat uit 10 spelletjes die je alleen of samen met je papa, mama, broer(tje) of zus(je) kunt doen. Pak je oranje shirt uit de kast, schmink vlaggetjes op je wangen en doe mee!

EventBaker; de enige èchte EventMakers taart!

EventBaker; de enige èchte EventMakers taart!

Lees hier het hele recept van de állereerste taart die Job in EventBakers heeft gemaakt! Deel een foto van jouw taart met #EventBaker, zodat wij kunnen meegenieten van jullie creaties. Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jullie ervan bakken! Nog een beetje hulp nodig? Bekijk dan op onze Facebook of Insta de EventBakers video waarin Job een duidelijke uitleg geeft.

RSS
123456