Vrijwilliger

EventMaker in de Spotlight - Lichel Pompen

EventMaker in de Spotlight - Lichel Pompen

Wat zitten we toch in een bijzondere tijd. Door corona hebben we nauwelijks meer contact met jullie en dat vinden wij erg jammer. Daarom zijn afgelopen zomer onze oud-stagiairs, Job en Eline, op bezoek geweest bij een aantal EventMakers. Tijdens het bezoek hebben de EventMakers hun mooiste belevenissen als vrijwilliger gedeeld! Lichel Pompen is één van deze EventMakers. Ben jij ook benieuwd naar het verhaal van Lichel? Bekijk dan snel dit filmpje!

Terugblik: WK 3x3 Basketball

Terugblik: WK 3x3 Basketball

Van dinsdag 18 juni t/m zondag 23 juni heeft de WK 3x3 Basketball plaatsgevonden op het Museumplein in Amsterdam. In totaal kwamen verdeeld over zes dagen zo'n 150 EventMakers in actie. 

Nieuw evenement: FIBA 3x3 World Cup

Nieuw evenement: FIBA 3x3 World Cup

Na een succesvol Europees Kampioenschap 3x3 Basketball in 2017 worden deze zomer de Wereld Kampioenschappen 3x3 Basketball georganiseerd in Amsterdam. Ook voor dit evenement zal EventMakers het vrijwilligersmanagement gaan verzorgen.

EventMakers 1 jaar!

EventMakers 1 jaar!

EventMakers bestaat vandaag precies 1 jaar! Wij hebben een heel bijzonder jaar gehad en willen daarvoor alle EventMakers bedanken voor hun inzet. Op naar nog een jaar vol mooie evenementen!

EventMaker in the Spotlight: Him de Looper

EventMaker in the Spotlight: Him de Looper

Het is weer tijd voor de EventMaker in the Spotlight! Elke maand laten we zien hoe het leven van een EventMaker eruit ziet en wat een vrijwilliger zijn nou precies inhoudt. In deze editie zetten we Him de Looper in het zonnetje en gaat hij zijn verhaal vertellen.

RSS
123