Vrijwilligers

EventMakers Woningsspelen!

EventMakers Woningsspelen!

De EventMakers Woningsspelen is er voor alle (klein-)kinderen van onze EventMakers die thuiszitten, maar toch actief willen blijven! De Spelen bestaat uit 10 spelletjes die je alleen of samen met je papa, mama, broer(tje) of zus(je) kunt doen. Pak je oranje shirt uit de kast, schmink vlaggetjes op je wangen en doe mee!

EventBaker; de enige èchte EventMakers taart!

EventBaker; de enige èchte EventMakers taart!

Lees hier het hele recept van de állereerste taart die Job in EventBakers heeft gemaakt! Deel een foto van jouw taart met #EventBaker, zodat wij kunnen meegenieten van jullie creaties. Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jullie ervan bakken! Nog een beetje hulp nodig? Bekijk dan op onze Facebook of Insta de EventBakers video waarin Job een duidelijke uitleg geeft.

EventMakers gaat de maatschappij helpen!

EventMakers gaat de maatschappij helpen!

In deze moeilijke tijden door het Coronavirus willen wij de maatschappij een handje helpen! Door gebruik te maken van ons grote platform willen wij hulpbehoevende mensen en instanties in contact brengen met onze vrijwilligers. Wil jij weten welke organisaties jouw hulp goed kunnen gebruiken of ken jij een organisatie dat opzoek is naar vrijwilligers? Lees dan dit nieuwsitem voor meer informatie! 

Terugblik: Mud Masters Weeze

Terugblik: Mud Masters Weeze

Op 11, 12, 18 en 19 mei 2019 heeft de Mud Masters Weeze plaatsgevonden op het terrein van Airport Weeze. Ja, EventMakers is voor het eerst internationaal gegaan en heeft daar haar Duits goed kunnen oefenen. In totaal hebben verdeeld over vier dagen ongeveer 400 vrijwilligers zich ingezet om duizenden deelnemers de dag van hun leven te bezorgen. Lees hier de verhalen van het afgelopen weekend terug. 

Terugblik: Swim Cup Eindhoven

Terugblik: Swim Cup Eindhoven

Van 12 t/m 14 april 2019 heeft de Swim Cup plaatsgevonden in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. In totaal hebben 175 EventMakers zich ingezet om drie dagen zwemspektakel waar te maken. Met z'n allen hebben we drie dagen keihard gewerkt, veel gelachen, vele kilometers gelopen, weinig geslapen, en vooral heel erg genoten. Lees hier de verhalen van het afgelopen weekend terug. 

RSS
1234