Vrijwilligers

Terugblik: Fed Cup

Terugblik: Fed Cup

Het Nederlandse Fed Cupteam hebben op 9 en 10 februari een thuiswedstrijd tegen Canada in ’s-Hertogenbosch gespeeld. De wedstrijden werden gespeeld in de Maaspoort Sport en Events, waar speciaal voor dit Fed Cupweekend een gravel tennisbaan over het basketbalveld werd aangelegd. Het knusse stadion boodt plaats voor 2000 toeschouwers. Die waren er ook allemaal, want het stadion was 2 dagen uitverkocht.

Nieuw evenement: Invictus Games 2020

Nieuw evenement: Invictus Games 2020

EventMakers is bevoorrecht om het vrijwilligersmaangement van de Invictus Games 2020 te organiseren. Het eerste evenement voor op de kalender van 2020 en wat voor één! De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. De Invictus Games gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor hen die hun land dienen of gediend hebben. Tijdens de vijfde editie van de Invictus Games, welke van 9 tot en met 16 mei 2020 zal plaatsvinden in de Den Haag, zullen deelnemers vanuit 19 landen concurreren in 9 verschillende sporten.

 

Terugblik: Swimming World Cup 2018

Terugblik: Swimming World Cup 2018

Het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven was van vrijdag 28 t/m zondag 30 september voor de tweede keer het strijdtoneel van de FINA Swimming World Cup. Niemand minder dan Pieter van den Hoogenband zelf fungeerde als toernooidirecteur tijdens dit weekend. Lees hier hoe 280 EventMakers ervoor gezorgd hebben, dat dit een van de best georganiseerde Swiimming World Cups ooit is geworden. 

 

Terugblik: Nationale Sportweek Deventer

Terugblik: Nationale Sportweek Deventer

Het sportseizoen 2018 – 2019 is begonnen! Met een feestelijke opening op zaterdag 15 september is het nieuwe sportseizoen dan officieel van start gegaan. Traditioneel wordt het seizoen geopend tijdens de Nationale Sportweek. Deventer is dit jaar uitverkoren om deze opening te verzorgen. Op zaterdagmiddag is in het centrum van Deventer het officiële startschot gegeven op de graffitibaan door niemand minder dan wethouder van o.a. sport Jan Jaap Kolkman, Peter Brouwer, de binnenstadmanager en Aschwin Lankwarden, de directeur van het Sportbedrijf Deventer. Door middel van een fietsestafette verplaatste het openingscircus zich via de Jachthaven naar Sportpark Keizerslanden waar de opening feestelijk met muziek werd omlijst door spetterende optredens van Yosina Rumajauw, Sharon Doorson en Dennis van der Geest.

11stedenzwemtocht Maarten van der Weijden

Zaterdag 18 augustus 04:30 uur - Diep in de nacht springt Maarten van der Weijden in Leeuwarden in het water om de 11stedentocht zwemmend af te leggen. Een tocht van 200 kilometer. Een onmenselijke tocht, met één doel. Zo veel mogelijk geld ophalen voor kankeronderzoek. Alle elf de steden hebben een type kankeronderzoek uitgekozen, wat in dat weekend in die stad centraal staat. De opbrengst van de tocht komt volledig ten goede aan deze elf onderzoeken.

RSS
1234