EventMakers

Meld je aan voor TRIAMSTERDAM en de EK 3x3 Basketball

Meld je aan voor TRIAMSTERDAM en de EK 3x3 Basketball

Daar zijn we weer! Opnieuw twee mooie evenementen op de kalender van EventMakers en ditmaal beide in Amsterdam! Wil jij weer meewerken aan een topsportevenement in Amsterdam en help jij mee deze tot een succes te leiden?

Eerste evenement EventMakers groot succes!

Eerste evenement EventMakers groot succes!

Afgelopen weekend heeft het KPN WK Shorttrack in Ahoy Rotterdam plaatsgevonden. Zoals voor iedereen waarschijnlijk al bekend was, was dit het eerste evenement waar EventMakers in actie zijn gekomen. En wat was het een succes! Er is met het hele team een fantastisch evenement neergezet, met veel enthousiaste bezoeker en geweldige prestaties van de Nederlandse atleten. Maar dit succes is ook zeker te danken aan de groep EventMakers die tijdens dit evenement hebben geholpen, zonder jullie waren we nergens.

Nieuwe website EventMakers

Nieuwe website EventMakers

Hoera we zijn online! Vandaag, zondag 5 maart, is de nieuwe website van EventMakers live gegaan. Vanaf nu is op deze site alle informatie met betrekking tot EventMakers te vinden. Informatie over de evenementen waar EventMakers ingezet worden, de werkzaamheden die wij organisaties van sportevenementen uit handen kunnen nemen, en niet te vergeten, veel informatie voor (toekomstige) EventMakers. Vanaf nu kunnen EventMakers hun persoonlijke profiel via de website gaan aanmaken. Via dit profiel kan je je als EventMaker gemakkelijk voor een evenement aanmelden.

RSS
12345