Nieuws

EventMakers 1 jaar!

EventMakers 1 jaar!

EventMakers bestaat vandaag precies 1 jaar! Wij hebben een heel bijzonder jaar gehad en willen daarvoor alle EventMakers bedanken voor hun inzet. Op naar nog een jaar vol mooie evenementen!

EventMaker in the Spotlight: Him de Looper

EventMaker in the Spotlight: Him de Looper

Het is weer tijd voor de EventMaker in the Spotlight! Elke maand laten we zien hoe het leven van een EventMaker eruit ziet en wat een vrijwilliger zijn nou precies inhoudt. In deze editie zetten we Him de Looper in het zonnetje en gaat hij zijn verhaal vertellen.

Stagiaire Marketing & Communicatie

Stagiaire Marketing & Communicatie

Ben jij een echte aanpakker, droom jij van een baan in de sport en heb jij kennis van marketing en communicatie? Bekijk dan snel deze vacature en kom ons team versterken in de voorbereidingen van en tijdens de Volvo Ocean Race en het WK Inline Skating. 

Stagiaire Sportevenementen

Stagiaire Sportevenementen

EventMakers is op zoek naar versterking. In de periode februari tot en met juli 2018 kan jij Team EventMakers komen versterken bij de voorbereidingen op en tijdens de Volvo Ocean Race en WK Inline Skating.

EventMaker in the Spotlight

EventMaker in the Spotlight

Het is weer tijd voor de EventMaker in the Spotlight! Elke maand laten we zien hoe het leven van een EventMaker eruit ziet en wat een vrijwilliger zijn nou precies inhoudt. In deze editie zetten we Tineke Reintjes in het zonnetje en gaat ze ons haar verhaal vertellen.

RSS
123456789