EventMakers

EventMakers 1 jaar!

EventMakers 1 jaar!

EventMakers bestaat vandaag precies 1 jaar! Wij hebben een heel bijzonder jaar gehad en willen daarvoor alle EventMakers bedanken voor hun inzet. Op naar nog een jaar vol mooie evenementen!

EventMaker in the Spotlight: Him de Looper

EventMaker in the Spotlight: Him de Looper

Het is weer tijd voor de EventMaker in the Spotlight! Elke maand laten we zien hoe het leven van een EventMaker eruit ziet en wat een vrijwilliger zijn nou precies inhoudt. In deze editie zetten we Him de Looper in het zonnetje en gaat hij zijn verhaal vertellen.

Meld je aan voor TRIAMSTERDAM en de EK 3x3 Basketball

Meld je aan voor TRIAMSTERDAM en de EK 3x3 Basketball

Daar zijn we weer! Opnieuw twee mooie evenementen op de kalender van EventMakers en ditmaal beide in Amsterdam! Wil jij weer meewerken aan een topsportevenement in Amsterdam en help jij mee deze tot een succes te leiden?

Eerste evenement EventMakers groot succes!

Eerste evenement EventMakers groot succes!

Afgelopen weekend heeft het KPN WK Shorttrack in Ahoy Rotterdam plaatsgevonden. Zoals voor iedereen waarschijnlijk al bekend was, was dit het eerste evenement waar EventMakers in actie zijn gekomen. En wat was het een succes! Er is met het hele team een fantastisch evenement neergezet, met veel enthousiaste bezoeker en geweldige prestaties van de Nederlandse atleten. Maar dit succes is ook zeker te danken aan de groep EventMakers die tijdens dit evenement hebben geholpen, zonder jullie waren we nergens.

Nieuwe website EventMakers

Nieuwe website EventMakers

Hoera we zijn online! Vandaag, zondag 5 maart, is de nieuwe website van EventMakers live gegaan. Vanaf nu is op deze site alle informatie met betrekking tot EventMakers te vinden. Informatie over de evenementen waar EventMakers ingezet worden, de werkzaamheden die wij organisaties van sportevenementen uit handen kunnen nemen, en niet te vergeten, veel informatie voor (toekomstige) EventMakers. Vanaf nu kunnen EventMakers hun persoonlijke profiel via de website gaan aanmaken. Via dit profiel kan je je als EventMaker gemakkelijk voor een evenement aanmelden.

RSS
123456