Vrijwilliger worden bij de Maarten van der Weijden Foundation?

Sinds juli 2017 heeft Maarten zijn eigen stichting, de Maarten van der Weijden Foundation. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks, voor de volle 100%, dus zonder aftrek van kosten, naar kankeronderzoek. De organisatiekosten van de stichting worden betaald vanuit sponsorgelden. Om de organisatiekosten zo laag mogelijk te houden, wordt er gewerkt met een vrijwilligersorganisatie.  

Maarten vindt het geweldig als jij helpt! Dat kun je doen door te doneren of je op (een van) de onderstaande manieren als vrijwilliger in te zetten voor de Foundation. Wil jij met een hecht team van vrijwilligers binnen een bijzondere organisatie samenwerken en een daadwerkelijke bijdrage leveren aan het mogelijk maken van kankeronderzoek? Meld je dan aan als vrijwilliger! Er zijn twee mogelijkheden:

 

Long term vrijwilliger

Je kan je als vaste vrijwilliger van de Foundation aanmelden. Als long-term vrijwilliger werk je mee aan de dagelijkse operatie van de Foundation. Deze rol binnen de organisatie vraagt een flexibele tijdsinvestering, de gevraagde tijdsinvestering wordt in overleg met jou afgestemd. Lijkt het jou fantastisch om van vaste waarde binnen ons vrijwilligersteam te zijn? Meld je dan aan als long-term vrijwilliger! We nemen zo snel mogelijk contact met jou op om te bepalen welke rol je eventueel in kan vullen. 

 

Event vrijwilliger

Je kan je opgeven als vrijwilliger voor grote evenementen die vanuit de Foundation georganiseerd worden (zoals de 11stedenzwemtochten in 2018 en 2019). We verwachten op dit moment niks van jou, maar zullen je regelmatig op de hoogte stellen van nieuws rondom de Foundation en zullen je als eerste informeren op het moment dat er weer een evenement gaat plaatsvinden waarvoor we jouw hulp goed kunnen gebruiken.

 

Indien jij geïnteresseerd bent om op (een van) de hierboven genoemde manieren betrokken te zijn bij de MvdW Foundation, willen we je vragen om je via de onderstaande link aan te melden als vrijwilliger.

 

Meld je aan

 

Ben je al eerder aangemeld bij EventMakers of via de 11stedenzwemtocht in 2019? Log dan met jouw bestaande inloggegevens in via de onderstaande knop.

Inloggen