OKT Waterpolo

Datum Evenement: 22-3-2020 - 29-3-2020 Exporteer Evenement naar Outlook

OKT Waterpolo

Het Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo wordt georganiseerd van 22 t/m 29 maart 2020 in het Zwemcentrum Rotterdam. Het evenement geldt als één van de allerlaatste kwalificatiemogelijkheden voor de Olympische Spelen in Tokyo; het OKT biedt het Nederlands waterpoloteam en andere internationale waterpoloteams een unieke mogelijkheid om zich te kwalificeren voor Tokyo 2020.

Het OKT 2020 in Rotterdam zal dezelfde opzet kennen als in 2016. Dat betekent dat er twaalf landen, verdeeld over twee poules van zes, gaan spelen om de laatste tickets voor Tokyo.

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt een gaaf shirt in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We verzorgen een leuke kick-off bijeenkomst voor alle EventMakers;
  • We zorgen voor goede informatievoorziening;
  • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) Rotterdam. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

Wat vragen we van jou?

  • We vragen alle EventMakers minimaal 4 shifts beschikbaar te zijn;
  • EventMakers zijn op 18 maart 2020 minimaal 16 jaar oud;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

Functies

Tijdens het OKT Waterpolo worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Hieronder vind je een korte beschrijving per functie en de daarbij gevraagde beschikbaarheid terug. Lees de beschrijvingen goed door voordat je je aanmeldt.

Binnen het team Competitie zorg je ervoor dat alles op en rondom het bad op rolletjes verloopt. Je helpt bij alle wedstrijd gerelateerde zaken op en rondom het zwembad. Je kan worden ingezet als statisticus, het begeleiden van spelers voor de dopingcontrole of logistieke zaken.

Gevraagde beschikbaarheid: tussen 22 t/m 29 maart.

Jouw talent
Vind jij het leuk om in het zwembad actief te zijn en de hectiek van het evenement van dichtbij te beleven? Ben je enthousiast en servicegericht en eventueel inzetbaar op verschillende onderdelen binnen competitie? Dan is dit team zeker iets voor jou!

Het team operationele zaken is verantwoordelijk voor alle logistieke en operationele zaken rondom het OKT Waterpolo. Dit zijn onmisbare functies om het evenement tot een succes te maken!

De functies

Entertainment
Je bent inzetbaar voor meerdere entertainment gerichte taken zoals het zijn van mascotte en sfeermaker. Hierbij verwelkom je het publiek en zorg jij dat zij worden vermaakt rondom de wedstrijden.

Gevraagde beschikbaarheid: tussen 22 t/m 29 maart

Logistieke ondersteuning
Je bent allround inzetbaar en vindt het leuk om te helpen waar op dat moment handjes nodig zijn.

Gevraagde beschikbaarheid: tussen 19 t/m 29 maart

Airport teams
Je werkt vanuit het vliegveld waarop alle teams zullen aankomen. Hierbij verwelkom je de teams en zorg jij dat zij een warm ontvangst krijgen en vervolgens verwijs je de teams verder naar de bussen.

Gevraagde beschikbaarheid: Nog niet bekend, de verwachting is tussen 14 en 18 maart

Team Services
Jij beantwoordt alle vragen die er zullen komen vanuit de teams. Dat kan zijn als eerste aanspreekpunt achter de information desk of in de back office van de organisatie.

Gevraagde beschikbaarheid: tussen 19 t/m 29 maart

Jouw talent
Vind je het leuk om contact te hebben met mensen en ben je bereid onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Heb je een hands-on mentaliteit en ben je servicegericht, communicatief vaardig, stressbestendig en vriendelijk? Dan pas jij perfect in het operationele team!

Vanuit het communicatie & media team wordt gezorgd voor een goede informatievoorziening naar alle betrokken doelgroepen bij het OKT Waterpolo en worden goede voorzieningen en randvoorwaarden geschept voor de pers en media die op het evenement afkomen.

De functie

Medewerker Communicatie & Media
Binnen het team Communicatie & Media help je bij het schrijven en/of verzamelen van interessante content ten aanzien van het evenement; het up-to-date houden van de online kanalen zoals de website, app, social media et cetera. Als media medewerker begeleid je de pers in het perscentrum, help je bij het gereedmaken van de persruimte en begeleid je de pers naar de mediatribune. Ook kan je aan de slag als fotograaf om de mooiste momenten van het evenement op beeld vastleggen, welke uiteindelijk met de buitenwereld gedeeld kunnen worden.

Gevraagde beschikbaarheid: tussen 19 t/m 29 maart

Jouw talent
Heb jij een achtergrond in communicatie, journalistiek of social media en heb jij goede kennis omtrent het gebruik van computers, printers en tekstverwerkingsprogramma's? Ben je daarnaast stressbestendig, accuraat, communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal? Kom dan ons team versterken!

Je helpt bij het maken en uitgeven van de toegangspassen aan alle verschillende doelgroepen en/of je helpt bij het klaarleggen en verkopen van de tickets. Daarnaast kan je ook ingezet worden als verwijzer op de tribunes of ticketscanner. Hierbij heet je de bezoekers welkom en sta je mensen te woord indien zij vragen hebben.

Gevraagde beschikbaarheid: tussen 22 t/m 29 maart

Jouw talent
Ben je vriendelijk, gastvrij, servicegericht en vind jij het leuk om de bezoekers, teams, begeleiders en vrijwilligers van informatie te voorzien? Dan is dit de plek voor jou!

Je zorgt ervoor dat alle betrokkenen van het evenement gastvrij worden ontvangen en altijd bij je terecht kunnen voor vragen en/of opmerkingen. Je bent het gezicht van het evenement.

Als gastheer/gastvrouw werk je op verschillende plekken. Zo kan je bijvoorbeeld werkzaam zijn bij de entree van het Zwemcentrum Rotterdam of de VIP-ruimte.

Gevraagde beschikbaarheid: tussen 22 t/m 29 maart

Jouw talent
Vind je het leuk om contact te hebben met mensen en onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je servicegericht, communicatief vaardig, vriendelijk en beheers je de Nederlandse en de Engelse taal? Dan pas jij perfect in dit team!

Een team van chauffeurs is van 18 t/m 30 maart verantwoordelijk voor het vervoeren van de vertegenwoordigers van de FINA. Je vervoert de gasten van Schiphol naar het FINA hotel en tussen de venue en het FINA hotel. Voor deze doelgroep sta je klaar gedurende het gehele evenement!

Gevraagde beschikbaarheid: tussen 18 t/m 30 maart

Het kan natuurlijk zo zijn dat alle functies jou leuk lijken om te doen. Geef dan bij je eerste voorkeursfunctie aan geen voorkeur te hebben.

Gevraagde beschikbaarheid: tussen 22 t/m 29 maart

Print
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x