Evenementen Organisaties

Naast het dienen als hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen, kan EventMakers evenementenorganisatoren ontzorgen middels het invullen van het vrijwilligersmanagement van sportevenementen. EventMakers voert het vrijwilligersmanagement efficiënt uit, door middel van het werven, selecteren, inplannen, begeleiden en trainen van vrijwilligers met zelfontwikkelde instrumenten. Door te investeren in het opleiden, trainen en belonen van vrijwilligers zijn wij ervan overtuigd een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van sportevenementen in ons land.

Voordelen

Wat zijn de voordelen voor jou als evenementenorganisator om EventMakers in te zetten voor het vrijwilligersmanagement binnen jouw evenement?

Als evenementenorganisatie:

  • Werk je met kwalitatief goede en enthousiaste vrijwilligers;
  • Werk je met een groep vrijwilligers die zeer betrokken is bij het evenement door goede communicatie voorafgaand aan en tijdens het evenement;
  • Werk je met tevreden vrijwilligers doordat zij altijd voldoende waardering en beloning vanuit de organisatie ontvangen;
  • Bespaar je tijd door gebruik te maken van ons efficiënte planningssysteem;
  • Bespaar je tijd door de planning te koppelen aan een app waarop de roosters voor alle vrijwilligers zichtbaar en altijd up-to-date zijn.

EventMakers App

EventMakers voert het vrijwilligersmanagement onder andere efficiënt uit, door middel van zelfontwikkelde instrumenten. Zo heeft EventMakers een applicatie ontwikkeld om het planningsproces te vergemakkelijken en de communicatie richting de vrijwilligers op een innovatieve wijze vorm te geven. De app kan op maat gemaakt worden, de invulling van de gewenste functionaliteiten kan nader bepaald worden. Voorbeeld app: EventMakers.

Meer informatie

Organiseer jij binnenkort een sportevenement waarbij je minimaal 100 vrijwilligers nodig hebt en ben je benieuwd of EventMakers hier iets in kan betekenen? Ofwel door het invullen van het gehele of een gedeelte van het vrijwilligersmanagement, ofwel door gebruik te maken van handige middelen zoals bijvoorbeeld ons zelf ontworpen planningssysteem en de applicatie waarmee de planningen naar de vrijwilligers gecommuniceerd kunnen worden. Neem dan via de onderstaande knop contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

 

Meer informatie aanvragen