EventMakers

EventMakers is hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwilligers van onmisbare waarde zijn in de organisatie van sportevenementen. Daarom investeren we in opleiding, training en beloning van onze EventMakers. Via het platform kan je je eenvoudig aanmelden voor verschillende sportevenementen waarvoor EventMakers het vrijwilligersmanagement invult. Naast deze evenementen waarbij je als EventMaker kan helpen, worden er leuke en informatieve bijeenkomsten, cursussen en trainingen voor EventMakers aangeboden. Door middel van dit platform proberen we bij te kunnen dragen aan de kennis en ontwikkeling van iedere EventMaker. Daarnaast hopen we ook een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van sportevenementen in ons land.

Voordelen

Wat zijn voor jou als vrijwilliger de voordelen om EventMaker te worden?
Als EventMaker:

  • Blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste sportevenementen waarbij vanuit EventMakers vrijwilligers worden geworven;
  • Breid je je contacten uit en bouw je automatisch een sterk netwerk op;
  • Kan je jezelf te allen tijde blijven ontwikkelen op verschillende vlakken, door zowel het opdoen van gevarieerde werkervaring en het bijwonen van cursussen/trainingen;
  • Hoef je maar één keer een algemeen profiel aan te maken;
  • Kan je je vanuit je profiel gemakkelijk aanmelden voor een specifiek evenement;
  • Kom je makkelijk in contact met andere EventMakers;
  • Word je lid van een hechte community!

Registreren

Voel jij je aangesproken en lijkt het je leuk om op een eenvoudige manier als vrijwilliger bij de grootste (top)sportevenementen in Nederland te helpen? Wacht niet langer en registreer je als EventMaker. Het enige wat je nodig hebt is een geldig e-mailadres en een gepast wachtwoord. Op een later moment kan je je profiel aanvullen met je persoonlijke gegevens, die ook daarna te allen tijde nog aangepast kunnen worden. Op het moment dat je een volledig ingevuld profiel hebt, kan je je aanmelden voor een specifiek evenement.

 

Registreren

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de veel gestelde vragen van EventMakers. Lees de antwoorden goed door om volledig geïnformeerd te zijn. Heb je vragen specifiek over een evenement? De meeste antwoorden worden op de pagina Aankomende Evenementen gegeven.

EventMakers gebruikt de persoongegevens van EventMakers alleen in combinatie met het evenement waaraan EventMakers gebonden zit. De gegevens worden niet op andere wijze verstrekt zonder de toestemming van de EventMaker. Wij gaan zorgvuldig met deze gegevens om (privacy policy).

Mocht er iets vervelend gebeuren tijdens het vrijwilligerswerk, kan je altijd bij een van de teamleden van EventMakers terecht. Mocht je het niet intern willen bespreken, kan je altijd terecht bij het Vertrouwenspunt Sport. Je kan bij dit punt vragen stellen of meldingen doen over zaken die mogelijk in strijd zijn met de regels, waarden en/of normen in de sport. Dat kunnen persoonlijke dilemma’s of vervelende ervaringen zijn, maar je kunt er ook terecht wanneer je grensoverschrijdend gedrag van anderen wilt melden. In een vertrouwelijk gesprek met een vertrouwenspersoon of -adviseur bespreek je wat je dwars zit en welke stappen je zou kunnen zetten om het aan te pakken. Je houdt zelf altijd de regie over wat er met je verhaal gedaan wordt.

Het Vertrouwenspunt Sport is te bereiken via 0900 – 202 55 90 (gratis).

Elke EventMaker dient op de eerste evenement dag waarvoor hij/zij komt helpen 16 jaar oud te zijn. Dit is een standaard leeftijd, waarvan de datum afhankelijk is van de startdatum van een evenement. Er zit geen maximum leeftijd een de evenementen gebonden, dit kan wel verschillen per functie. 

Ja, dat kan. Wel moet je je via de gebruikelijke weg aanmelden. Op het moment dat je als EventMaker hebt geholpen op een evenement en het bij één keer wilt laten, kan je je afmelden door ons een mail te sturen naar team@eventmakers.nl.
Om het aanmeldproces te verduidelijken hebben we een stappenplan gemaakt. Dit stappenplan kan je hier vinden. Mocht het na het volgen van het stappenplan nog steeds niet lukken om je aan te melden, neem dan even contact met ons op.