Invictus Games The Hague in 2022

Datum Evenement: 16-4-2022 - 22-4-2022 Exporteer Evenement naar Outlook

Invictus Games The Hague in 2022

Na lang wachten heeft het dan toch eindelijk kunnen plaatsvinden en is het eindresultaat mooier en beter dan we hadden durven dromen! Jullie hebben er samen voor gezorgd dat de deelnemers en hun vrienden & familie een onvergetelijke week hebben beleefd. En hopelijk jijzelf ook!

De sfeer in het vrijwilligersteam was fantastisch en dat voelden alle betrokkenen en bezoekers ook. Vanuit alle kanten krijgen wij positieve reacties op de inzet van de vrijwilligers. Zonder jullie was het echt niet mogelijk om dit evenement te organiseren. Iedereen kwam met een eigen verhaal naar de Games toe. De ene omdat ze iets terug wilde doen voor Den Haag en de ander om iets te betekenen voor een familielid of vriend, maar een ding hadden we met elkaar gemeen: we wilden iets betekenen voor de helden die zich met hart en ziel voor ons hebben ingezet. Zij stonden voor ons klaar in de frontlinie, nu stonden wij voor hen klaar om alles uit zichzelf te kunnen halen.

Wij kijken terug op een fantastisch evenement waarbij een lach en traan dicht bij elkaar lagen. We hebben samen gejuicht voor elke persoonlijke overwinning en wisten het beste in elkaar naar boven te halen. We zijn mega trots op hoe jullie je hebben ingezet en hopen dat jullie allemaal positief terugkijken op de Games.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x