TeamNL Olympic Festival 2021

Datum Evenement: 23-7-2021 - 10-8-2021 Exporteer Evenement naar Outlook

TeamNL Olympic Festival 2021

Net als tijdens de Olympische Spelen van Rio in 2016 komt er in 2021 opnieuw een Olympisch thuisblijfevenement in Den Haag. Tijdens de Olympische Spelen van Tokyo wordt in de stad Den Haag en op het strand van Scheveningen het TeamNL Olympic Festival georganiseerd. Het evenement vindt plaats van 23 juli tot en met 10 augustus 2021 en is een geweldig evenement om samen met alle sportbonden aangesloten bij NOC*NSF sport te promoten en de Olympische Spelen optimaal te beleven. Na het succes van de vorige keer (met meer dan 100.000 bezoeken en een dikke 8 als waarderingscijfer) kunnen de Nederlandse sportfans in 2021 opnieuw in eigen land optimaal van de Olympische Spelen genieten.

Het TeamNL Olympic Festival 2021 op in Den Haag zal dezelfde opzet kennen als in 2016 en hiervoor zijn natuurlijk veel vrijwilligers nodig! Via EventMakers worden de vrijwilligers voor alle algemene posities geworven. Wil jij als vrijwilliger bij de sportactiviteiten helpen, dan kan je contact opnemen met de deelnemende bond. Voor deze groep vrijwilligers gelden andere voorwaarden, die per bond zullen verschillen.  

Word jij een algemene vrijwilliger voor het Olympic Festival 2021? Lees dan de onderstaande voorwaarden goed door. 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt een gaaf kledingpakket in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We verzorgen een leuke kick-off en slotbijeenkomst voor alle EventMakers;
  • We zorgen voor goede informatievoorziening;

Wat vragen we van jou?

  • We vragen alle EventMakers minimaal 5 shifts beschikbaar te zijn tussen 23 juli en 10 augustus;
  • EventMakers zijn op 23 juli 2021 minimaal 16 jaar oud;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

Functies

Tijdens TeamNL Olympic Festival worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies weergegeven.

Logistieke ondersteuning

Je bent inzetbaar voor allerhande logistieke zaken zoals, catering, klusjes en healh & safety. Je bent allround inzetbaar en vindt het leuk om te helpen waar op dat moment handjes nodig zijn.

Ticketing & verwijzer

Je helpt bij het maken en uitgeven van de toegangspassen aan alle verschillende doelgroepen en/of je helpt bij het klaarleggen en verkopen van de tickets. Daarnaast kan je ook ingezet worden als verwijzer of ticketscanner. Hierbij heet je de bezoekers welkom en sta je mensen te woord indien zij vragen hebben.

Hospitality

Je heet publiek, VIPS, media en andere doelgroepen welkom en bent beschikbaar voor het beantwoorden van vragen.

Het mediateam maakt het festival zichtbaar voor zowel bezoekers als niet-bezoekers. Binnen dit team bedenk, maak en verspreid jij via diverse online kanalen gave content naar verschillende doelgroepen. Dit team draagt bij aan de beleving van onze bezoekers door hun content te pushen, maar door ook toegankelijk en bereikbaar te zijn voor vragen. Binnen dit team ben je werkzaam als social media/webcarespecialist, mediadesk host of fotograaf.

Mediadesk

Bij de mediadesk meldt aanwezig media zich met allerlei vragen. Jij probeert de persoon in kwestie zo goed mogelijk verder te helpen.

Social Media & Webcarespecialist

Je bent verantwoordelijk voor het maken en schrijven van gave content en het verspreiden er van. Daarnaast houd jij je bezig met het servicegericht reageren op vragen en opmerkingen via de online kanalen.

Fotograaf

Als fotograaf heb je een passie voor fotograferen en kun jij diverse onderdelen van het festival vastleggen. Wil je zo dicht als mogelijk op de actie zitten en met jouw werk de beleving naar alle bezoekers en volgers bereiken? Dan ben jij degene die we zoeken.

Allround communicatie

Je bent veelzijdig inzetbaar op bovengenoemde plekken.

Het team EventMakers Services schept alle randvoorwaarden voor de Olympic Festival EventMakers en zorgt ervoor dat zij allemaal de tijd van hun leven hebben!

EventMakers Services

Je helpt bij alle zaken rondom het vrijwilligersmanagement. Je bemant de vrijwilligersinformatie-balie, helpt bij de uitgifte van de kleding en cateringbonnen en bent aanspreekpunt voor EventMakers. Je bent tevens inzetbaar om te helpen bij de back office wanneer er administratieve werkzaamheden verricht moeten worden.

Allround EventMaker

Als Allround EventMaker ben je veelzijdig inzetbaar. Het kan zijn dat er op bepaalde plekken op belangrijke momenten te weinig vrijwilligers zijn, dat er no show is of ziekmeldingen zijn. Op dit moment is het erg fijn om als organisatie snel te kunnen schakelen en jouw vanuit de allround poule in te kunnen zetten. Jij kunt dan ook op iedere positie worden ingezet.

Het team Haagse Schatten is verantwoordelijk voor alle activiteiten in de stad Den Haag. Naast het Olympic Festival op het strand worden er veel activiteiten in de stad georganiseerd. Jij zorgt voor extra sfeer op de diverse locaties in de stad, helpt met op- en afbouwen en het bemannen van de registratiebalie en zorgt dat alles soepel verloopt op locatie.

Het kan natuurlijk zo zijn dat alle functies jou leuk lijken om te doen. Geef dan bij je eerste voorkeursfunctie aan geen voorkeur te hebben.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x