FIVB WK Volleybal Vrouwen 2022

Van 23 september 2022 t/m 15 oktober 2022 wordt het WK Volleybal Vrouwen gespeeld in Nederland en Polen.

Datum Evenement: 25-9-2022 - 17-10-2022 Exporteer Evenement naar Outlook

FIVB WK Volleybal Vrouwen 2022

 

 

In 2022 zal het FIVB WK Volleybal Vrouwen voor de eerste keer in de historie in Nederland plaatsvinden. Het vierjaarlijkse WK duurt ruim drie weken en aan het evenement nemen 24 landen, van vijf verschillende continenten deel. In totaal worden er ruim honderd wedstrijden gespeeld. Het WK wordt in samenwerking met de Poolse volleybalbond georganiseerd.

Het grootste deel van de eerste fase van het evenement vindt plaats in de provincie Gelderland, met het Arnhemse GelreDome als hoofdlocatie. In het GelreDome worden meerdere speelvelden gerealiseerd. In het vervolg van het toernooi doet het WK, Rotterdam (Ahoy) en Apeldoorn (Omnisport) aan, om voor de finaleronde weer terug te keren naar het GelreDome. Er worden ook wedstrijden gespeeld in Polen. Voor dit fantastische sportevenement zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen!

Voor vragen/opmerkingen over het vrijwilligersprogramma kan je een e-mail sturen naar team@eventmakers.nl. 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontmoet veel nieuwe mensen en krijgt een uniek kijkje achter de schermen van een fantastisch evenement;
  • Je ontvangt een gaaf t-shirt in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We maken op een persoonlijke manier kennis met je en kijken hoe we jouw talent het beste kunnen inzetten;
  • We verzorgen een inspirerende kick-off bijeenkomst voor alle EventMakers.

Wat vragen we van jou?

  • Voor het evenement is de voorwaarde dat je minimaal 3 dagen beschikbaar bent;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement;
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Functies

Tijdens het FIVB WK Volleybal zijn we op zoek naar EventMakers in veel verschillende functies. Hieronder beschrijven we de verschillende vrijwilligersfunctieprofielen. Je vindt er informatie over de functies, je talent en de gevraagde beschikbaarheid. In het aanmeldformulier kan je jouw eerste drie voorkeursrollen selecteren. 

Chauffeur

Een team van chauffeurs is verantwoordelijk voor het vervoeren van officials en andere belangrijke gasten. Je haalt ze op van Schiphol en vervoert ze naar locaties volgens de planning van de transportcoördinator. Je spreekt Engels en beschikt over een nette spijkerbroek. Je bent minimaal 3 jaar in het bezit van een rijbewijs.

Beschikbaarheid ongeveer 3 dagen van 18 september t/m 15 oktober 2022. Let op: De beschikbaarheid van chauffeurs wordt al eerder dan de start van het event gevraagd.

Jouw talent

Ben je een goede gastheer en vind je het leuk om gasten te vervoeren? Ben je goed in het vinden van de weg en het begeleiden van spelers, staf en wellicht VIP gasten? Ben je daarnaast flexibel ingesteld? Kom dan het team van chauffeurs versterken!

Ontvangst Officials

In dit team ontvang je de Officials op de luchthaven Schiphol. Je bent een gastheer of gastvrouw en geeft iedereen een warm welkom. Je zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt en dat ze tevreden de luchthaven verlaten met een van de chauffeurs.

Beschikbaarheid minimaal 3 dagen van 23 september t/m 15 oktober 2022.

Informatiebalie, accreditatiecentrum en ticketcentrum

In alle Venues worden er tijdens het evenement balies ingericht die dienen als Informatiebalie, Accreditatiecentrum en Ticketcentrum. In dit team zorg je ervoor dat bezoekers goed geïnformeerd worden en help je ze als ze vragen hebben. Ook kan je binnen dit team helpen bij het maken en uitgeven van de toegangspassen aan alle verschillende doelgroepen en/of help je bij het klaarleggen, verstrekken en verkopen van toegangstickets. Je bent dus op verschillende locaties binnen de venue inzetbaar.

Beschikbaarheid minimaal 3 dagen van 23 september t/m 15 oktober 2022.

Ticketing

Vrijwilligers binnen dit team staan op de verschillende plekken in de Venues waar de bezoekers binnenkomen en waar wordt gecontroleerd op een geldig toegangsbewijs. Hiervoor worden scanners gebruikt.

Beschikbaarheid minimaal 3 dagen van 23 september t/m 15 oktober 2022.

Verwijzer

Vrijwilligers binnen dit team staan op de verschillende plekken in en buiten de Venues om de bezoekers te verwijzen naar de juiste zitplaats. Je bent een echte gastheer of gastvrouw en vindt het leuk om met mensen in contact te zijn.

Beschikbaarheid minimaal 3 dagen tussen 23 september en 15 oktober 2022.

Jouw talent

Beheers jij de Nederlandse taal en kun je je redden in het Engels? Ben je communicatief vaardig, vriendelijk, sociaal, enthousiast, servicegericht, en flexibel? Houd je ervan om mensen een gastvrij gevoel te geven? Meld je dan aan voor het team Bezoekers Services!

Medewerker Perscentrum

Het FIVB WK Volleybal is een internationaal evenement waar veel media-aandacht aan wordt besteed. Er zal dan ook veel pers op het evenement afkomen. Voor het evenement is het belangrijk dat de pers en media partijen gastvrij ontvangen en goed begeleid worden. Vrijwilligers binnen dit team maken het perscentrum gereed en ontvangen de pers in het perscentrum.

Beschikbaarheid minimaal 3 dagen van 22 september t/m 15 oktober 2022.

Runner Perscentrum

Het FIVB WK Volleybal is een internationaal evenement waar veel media-aandacht aan wordt besteed. Er zal dan ook veel pers op het evenement afkomen. Als runner perscentrum dien je als schakel tussen de perstribune en het perscentrum. Als je een echte "hands on" mentaliteit hebt, stressbestendig bent en snel kan schakelen is dit echt iets voor jou.

Beschikbaarheid minimaal 3 dagen van 22 september t/m 15 oktober 2022.

Communicatie

Kan je goed overweg met social media en weet jij de juiste momenten vast te leggen? Kom dan in het team van communicatie waar je als social reporter, verslaggever of photobooth medewerker aan de slag gaat bij de side-events!

Beschikbaarheid minimaal 3 dagen van 22 september t/m 15 oktober 2022.

Jouw talent

Heb jij een achtergrond in communicatie, journalistiek of sociale media of heb jij goede kennis omtrent het gebruik van computers, printers en tekstverwerkingsprogramma’s? Ben je daarnaast stressbestendig, accuraat, communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal? Kom dan het Pers en Media team versterken!

Catering

In de venue zijn verschillende cateringpunten. Denk aan het Crew Café, de vipruimtes en de publiekscatering. Het catering team zal ondersteunende werkzaameheden doen in de catering tijdens het evenement.

Beschikbaarheid minimaal 3 dagen van 23 september t/m 15 oktober 2022 

Jouw talent

Beheers jij de Nederlandse taal en kun je je redden in het Engels? Ben je communicatief vaardig, vriendelijk, sociaal, enthousiast, servicegericht, en flexibel? Heb je affiniteit met horeca/catering en heb je gevoel voor hospitality? Meld je dan aan voor de functie catering!

EventMakers Desk

Je helpt bij alle zaken rondom het vrijwilligersmanagement. Je bent aanspreekpunt voor vrijwilligers, bemant de vrijwilligersinformatie-balie, helpt bij de uitgifte van kleding en cateringbonnen of maakt deel uit van het allround EventMakers team.

Beschikbaarheid minimaal 3 dagen van 23 september t/m 15 oktober 2022.

Allround EventMaker

Vanuit het allround team ben je op alle posities inzetbaar en vind je het leuk om te helpen waar op dat moment handjes nodig zijn.

Beschikbaarheid minimaal 3 dagen van 23 september t/m 15 oktober 2022.

Jouw talent

Beheers jij de Nederlandse taal en kun je je redden in het Engels? Ben je communicatief vaardig, vriendelijk, sociaal, enthousiast, servicegericht, en flexibel? Houd je ervan om mensen een gastvrij gevoel te geven? Meld je dan aan voor team EventMakers Services!

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x