Huis van Oranje

Datum Evenement: 21-11-2022 12:00 - 20-12-2022 12:00 Exporteer Evenement naar Outlook

Huis van Oranje

 

In november en december worden de WK wedstrijden van het Nederlands Elftal live uitgezonden in de Johan Cruyff Arena. Huis van Oranje is tijdens het WK 2022 hét officiële Oranjefanevent van de KNVB in Nederland. Met optredens van topartiesten maken we er samen met 55.000 andere Oranjefans het grootste voetbalfeest ooit van. In de rust geniet je van een speciale Oranje halftime-show en na het laatste fluitsignaal gaan we – bij winst – nog even door. Het wordt in de Johan Cruijff ArenA genieten van livemuziek, topvoetbal en de unieke Oranjesfeer.

Op dit moment zitten we vol. Lijkt het jou toch leuk om te helpen? Mail dan naar team@eventmakers.nl en wij plaatsen jou op de reservelijst.

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontmoet veel nieuwe mensen en krijgt een uniek kijkje achter de schermen van een fantastisch evenement;
  • Je ontvangt een gaaf kledingpakket in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We verzorgen een inspirerende kick-off bijeenkomst voor alle EventMakers;
  • Buiten jouw shifttijden om krijg je de kans om een kijkje te nemen op de tribune.

Wat vragen we van jou?

  • Voor het evenement is de voorwaarde dat je minimaal 2 van de eerste 5 wedstrijden beschikbaar bent;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement;
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Functies

Let op! We zijn alleen nog op zoek naar vrijwilligers met een communicatie achtergrond (socials, schrijven of fotografie). De rest van de functies zitten vol.

Tijdens het Huis van Oranje zijn we op zoek naar EventMakers in drie verschillende functies, waarvan twee functies worden samengevoegd. Hieronder beschrijven we de verschillende functieprofielen. In het aanmeldformulier kan je jouw voorkeursrol selecteren. 

Binnen dit team staat de ervaring van de bezoeker centraal. De functies Fanbeleving en Bezoekers Services worden gecombineerd en na elkaar uitgevoerd. Jij zult in de ochtend beginnen het klaarleggen van vlaggen, klappers en andere materialen in de Johan Cruyff ArenA. Het team Fanbeleving is verantwoordelijk voor alle entertainment activiteiten binnen het stadion. Je helpt met de opbouw en krijgt een uniek kijkje achter de schermen. Met een team van ongeveer 60 personen zorg jij ervoor dat alles klaarligt in de ArenA voordat de bezoekers binnen stromen.

In de middag ben je onderdeel van het team Bezoekers Services. Dit team is verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van bezoekersstromen naar de Arena en binnen de Arena zelf. Als EventMaker binnen dit team heb jij een informatieve en enthousiasmerende rol; bezoekers kunnen naar je toe komen als ze vragen hebben over het evenement, willen weten waar ze precies zitten, hoe het programma eruit ziet, etc. Je zult een rol binnen of buiten de Johan Cruyff ArenA krijgen. Jij bent bijvoorbeeld bezoekers buiten in de rij actief aan het sturen om hun kaart bij de hand te houden of bezoekers op het veld aan het begeleiden naar hun tafel.

Alle bezoekers moeten zich meer dan welkom voelen bij het grootste voetbalfeest ooit, en hier lever jij een bijdrage aan. Als EventMaker Fanbeleving en Bezoekers Services ben jij gastvrij, behulpzaam en enthousiast. Jij weet er altijd een feestje van te maken en wil er alles aan doen om de bezoekers een unieke ervaring mee te geven!

Social webcare

Naast bezoekers zijn er natuurlijk door heel Nederand nog heel veel mensen die Huis van Oranje op afstand volgen via beelden, de website en socials. Er komen zeer uiteenlopende vragen binnen die op korte termijn beantwoord moeten worden. Als Social Webcare vrijwilliger monitor je alle vragen die binnenkomen via de social mediakanalen. Je zorgt ervoor dat alle vragen snel, maar vooral op een vriendelijke manier beantwoord worden.

Reporters

Als Social Reporter ga je binnen en buiten de Johan Cruijff ArenA op zoek naar bijzondere momenten, spot je kansen en zorg je voor extra content. Social Media kent voor jou geen geheim en en je weet precies welke content mogelijk goed scoort. Als Social Reporter ben jij het extra paar ogen voor ons contentteam!

Redactie

Als redacteur krijg je de opdracht om naar een locatie te gaan om informatie te verzamelen. Je maakt aantekeningen over de belangrijkste gebeurtenissen over jouw specifieke onderwerp en schrijft daar vervolgens een artikel over. Samen met jouw collega-redacteur zorg je dat je elkaars artikel geredigeerd worden en deel je dit met je coördinator op locatie. Deze artikelen worden door de coördinator nagekeken, eventueel een beetje aangepast en vervolgens als bijvoorbeeld recap van de dag gepubliceerd op de website.

Fotograaf

Als fotograaf krijg jij aan het begin van de dag een specifieke opdracht – of werkgebied mee. Je past je aan, aan de omgeving en je laat je verrassen door wat er in en rondom het stadion gebeurt. Jij zorgt ervoor dat alle bijzondere momenten vastgelegd worden. Tussen de opdrachten door snel je je naar het content hok om je foto’s meteen te selecteren, de juiste tags aan te brengen en ze vervolgens te uploaden op onze online beeldbank. Jij zorgt ervoor dat heel Nederland Huis van Oranje te zien krijgt!

Wil je met jouw werk de beleving van duizenden bezoekers vastleggen op beeld of papier? Dan ben jij de communicatie vrijwilliger die we zoeken! Ervaring met het schrijven van teksten, social media of fotografie is een eis.

Print
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x