Huis van Oranje

Datum Evenement: 21-11-2022 12:00 - 20-12-2022 12:00 Exporteer Evenement naar Outlook

Huis van Oranje

 

In november en december worden de WK wedstrijden van het Nederlands Elftal live uitgezonden in de Johan Cruyff Arena. Huis van Oranje is tijdens het WK 2022 hét officiële Oranjefanevent van de KNVB in Nederland. Met optredens van topartiesten maken we er samen met 55.000 andere Oranjefans het grootste voetbalfeest ooit van. In de rust geniet je van een speciale Oranje halftime-show en na het laatste fluitsignaal gaan we – bij winst – nog even door. Het wordt in de Johan Cruijff ArenA genieten van livemuziek, topvoetbal en de unieke Oranjesfeer.

In de week van 26 september start de werving. Vaste vrijwilligers van de KNVB krijgen voorrang met aanmelden, enkele dagen later wordt het systeem ook open gezet voor andere belangstellenden.

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontmoet veel nieuwe mensen en krijgt een uniek kijkje achter de schermen van een fantastisch evenement;
  • Je ontvangt een gaaf kledingpakket in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We verzorgen een inspirerende kick-off bijeenkomst voor alle EventMakers;
  • Buiten jouw shifttijden om krijg je de kans om een kijkje te nemen op de tribune.

Wat vragen we van jou?

  • Voor het evenement is de voorwaarde dat je minimaal 2 van de eerste 5 wedstrijden beschikbaar bent;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement;
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Functies

Tijdens het Huis van Oranje zijn we op zoek naar EventMakers in drie verschillende functies, waarvan twee functies worden samengevoegd. Hieronder beschrijven we de verschillende functieprofielen. In het aanmeldformulier kan je jouw voorkeursrol selecteren. 

Binnen dit team staat de ervaring van de bezoeker centraal. De functies Fanbeleving en Bezoekers Services worden gecombineerd en na elkaar uitgevoerd. Jij zult in de ochtend beginnen het klaarleggen van vlaggen, klappers en andere materialen in de Johan Cruyff ArenA. Het team Fanbeleving is verantwoordelijk voor alle entertainment activiteiten binnen het stadion. Je helpt met de opbouw en krijgt een uniek kijkje achter de schermen. Met een team van ongeveer 60 personen zorg jij ervoor dat alles klaarligt in de ArenA voordat de bezoekers binnen stromen.

In de middag ben je onderdeel van het team Bezoekers Services. Dit team is verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van bezoekersstromen naar de Arena en binnen de Arena zelf. Als EventMaker binnen dit team heb jij een informatieve en enthousiasmerende rol; bezoekers kunnen naar je toe komen als ze vragen hebben over het evenement, willen weten waar ze precies zitten, hoe het programma eruit ziet, etc. Je zult een rol binnen of buiten de Johan Cruyff ArenA krijgen. Jij bent bijvoorbeeld bezoekers buiten in de rij actief aan het sturen om hun kaart bij de hand te houden of bezoekers op het veld aan het begeleiden naar hun tafel.

Alle bezoekers moeten zich meer dan welkom voelen bij het grootste voetbalfeest ooit, en hier lever jij een bijdrage aan. Als EventMaker Fanbeleving en Bezoekers Services ben jij gastvrij, behulpzaam en enthousiast. Jij weet er altijd een feestje van te maken en wil er alles aan doen om de bezoekers een unieke ervaring mee te geven!

De functieomschrijving volgt zo spoedig mogelijk.

Print
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x