Davis Cup 2023

Datum Evenement: 4-2-2023 - 5-2-2023 Exporteer Evenement naar Outlook

Davis Cup 2023

Op 4 en 5 februari 2023 kunnen sportliefhebbers genieten van toptennis want Nederland neemt het op tegen Slowakije in de kwalificatie van de Davis Cup. Martiniplaza in Groningen zal worden omgebouwd tot een tennispaleis. De winnaar van dit duel zal zich direct plaatsen voor de Davis Cup Finals. Na het bereiken van de Finals afgelopen jaar zullen onze Nederlandse toppers gebrand zijn om een plek in deze Finals. Het belooft een ware strijd te worden tussen de nummer 27 (Slowakije) en de nummer 14 (Nederland) van de Davis Cup-ranglijst waarbij supporters weer welkom zijn.

Wil jij samen met ons een steentje bijdragen aan dit gave tennistoernooi? Meld je dan aan als EventMaker voor de Davis Cup 2023!

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontmoet veel nieuwe mensen en krijgt een uniek kijkje achter de schermen van een fantastisch evenement;
  • Je ontvangt gave kleding in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We maken op een persoonlijke manier kennis met je en kijken hoe we jouw talent het beste kunnen inzetten.

Wat vragen we van jou?

  • Voor het evenement is de voorwaarde dat je minimaal de evenementdagen zaterdag 4 en zondag 5 februari beschikbaar bent;
  • EventMakers zijn op 29 januari 2023 minimaal 16 jaar oud;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement;
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Functies

Tijdens de Davis Cup worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies weergegeven. Per functie wordt een beschrijving gegeven van het team, de functies, jouw talent en de benodigde beschikbaarheid.

Baanopbouw

Heb je altijd al willen weten hoe een hardcourt baan wordt aangelegd? Bij de functie baanopbouw help je bij het opbouwen van een indoor hardcourt tennisbaan in Maritiniplaza voorafgaand aan de Davic Cup 2023. Bij het opbouwen van de baan komt veel fysiek werk kijken en is geschikt voor de harde werkers.

Functie inzet: 29 januari 2023

Chauffeurs

In een team van chauffeurs ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van de spelers, begeleidende staf, de ITF en enkele VIP-gasten. Je vervoert de gasten onder andere van Schiphol naar het hotel en terug en tussen de venue en het hotel.

Functie inzet: 30 januari t/m 6 februari 2023

Gastheer/gastvrouw

Als Gastheer/gastvrouw heet je bezoekers op een vriendelijke en gastvrije wijze welkom en help je de toeschouwers met het vinden van hun zitplaats of andere plek waar ze moeten zijn. Naast het ontvangen van de gasten en het verwijzen, ben je vraagbaak voor de bezoekers. Je bent dan ook iemand die het heel leuk vindt om met mensen in contact te zijn.

Functie inzet: 4 en 5 februari 2023

Ticketscanner

Als ticketsscanner ben jij het eerste gezicht die bezoekers van het evenement zien. Je bent verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van alle toeschouwers, pers, VIP's en andere doelgroepen in het hoofdgebouw. Je scant de toegangsbewijzen of helpt bij een van de (VIP-)ticketbalies.

Functie inzet: 4 en 5 februari 2023

Logistieke ondersteuning

Als logistieke ondersteuning ben een manusje van alles. Je legt de handdoeken en ballen klaar voorafgaand aan, tijdens en na de trainingen en wedstrijden. Je helpt bij de op- en afbouw en springt waar nodig bij. Ook ondersteun je het team van EventMakers bij de ontvangstbalie en het uitgeven en innemen van de cateringbonnen.

Functie inzet: 4 en 5 februari 2023

Mascotte

Als Mascotte ben je het gezicht van het evenement en verzorg je een deel van het entertainment voor bezoekers. Je bent enthousiast en vindt het leuk om publiek te vermaken. We zijn op zoek naar 2 personen die mascottes Ace en Love willen spelen en 1 persoon die begeleider wil zijn.

Functie inzet: 3 t/m 5 februari 2023

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x