Airborne Freedom Run 2023

Run to remember freedom - 9 en 10 september 2023

Datum Evenement: 9-9-2023 - 10-9-2023 Exporteer Evenement naar Outlook

Airborne Freedom Run 2023

Op 9 en 10 september vindt de Airborne Freedom Run plaats in Arnhem.

Om te blijven herdenken dat wij in Nederland alweer 78 jaar in vrijheid leven, maar ook om te beseffen dat vrijheid voor veel mensen in andere landen niet zo vanzelfsprekend is, wordt dit jaar een memorabel hardloopevenement georganiseerd. De Airborne Freedom Run. Het weekend van de Airborne Freedom Run beloofd een mooi weekend te worden waarbij herdenken en eren van vrijheid een belangrijke factor spelen. Het thema is ‘Run to Remember Freedom’ en dat alles wordt uitgevoerd in de historische omgeving en context van de Slag om Arnhem. Een plek waar vele offers zijn gebracht om vrijheid, vrede en veiligheid mogelijk te maken. En waar de prijs die hiervoor betaald is, nog steeds zichtbaar is in de littekens van de stad en de omgeving.

De Airborne Freedom Run bestaat uit verschillende onderdelen op zowel zaterdag 9 september als zondag 10 september 2023.
De routes van alle onderdelen zijn op zijn minst bijzonder te noemen. Ze leiden in Arnhem vanaf de start via historische plekken naar de finish. 

Wil jij samen met ons deel uitmaken van dit geweldige evenement? Meld je dan aan als EventMaker voor de Airborne Freedom Run!

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontmoet veel nieuwe mensen en krijgt een uniek kijkje achter de schermen van een fantastisch evenement;
  • Je ontvangt een gaaf en uniek T-shirt in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • Je mag gebruik maken van een overnachting op de camping van sportcentrum Papendal, waarbij je gebruik maakt van een eigen kampeermiddel (tent, caravan of camper)

Wat vragen we van jou?

  • EventMakers zijn op 9 september 2023 minimaal 16 jaar oud;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement;
  • Reiskosten zijn voor eigen rekening.

Functies

Tijdens de Airborne Freedom Run worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies weergegeven. Per functie wordt een beschrijving gegeven van de functies

Technische productie

Op verschillende punten ondersteun je bij het inrichten van de locaties zoals de startlocatie op Papendal en de finishlocatie op de markt in Arnhem

Logistieke ondersteuning

Binnen deze rol zorg je voor het transport van de bagage van deelnemers, en zorg je ervoor dat deelnemers op een veilige manier gebruik kunnen maken van de buspendel door ze te begeleiden en aanwijzingen te geven. Ook kan je binnen deze rol ingezet worden als verwijzer voor de deelnemers. 

Deelnemers Services

In deze rol ondersteun je bij de routing, het parcours, een pitlane en de verzorgingsposten. De pitlane is op een begraafplaats. Daar deel je de herdenkingskruisjes uit en zorg je ervoor dat de stilte wordt gehandhaafd. Bij de verzoringsposten help je bij het inrichten van de verzorgingspost en deel je water en sponsen uit aan de deelnemers.

Hospitality

In deze functie ben je op zaterdagavond verantwoordelijk voor het begeleiden van de veteranen in het provinciehuis 

Start en Finish locatie

Op de startlocatie help je menen in de verschillende waves te begeleiden naar de start. Op de finish locatie deel je drinken of medailles uit aan de deelnemers. Op zondag help je op deze plek ook met ondersteuning van de KidsRun. 

EventMakers Services

Binnen het team EventMakers Services zorgen we er samen voor om een fantastisch evenement neer te zetten en een hechte groep vrijwilligers te creëren. Je helpt bij alle zaken rondom het vrijwilligersmanagement. Op het terrein zal een plek worden ingericht waar vrijwilligers verzamelen voorafgaand aan hun shift en hun kleding en cateringbonnen op kunnen halen. Dit is de uitvalbasis voor alle EventMakers. Jij bent hier het aanspreekpunt, bemant de vrijwilligersbalie, en ondersteunt de collega's van EventMakers. Binnen dit team vallen ook allround EventMakers. Vanuit deze functie ben jij op alle posities inzetbaar en vind je het leuk om te helpen waar op dat moment handjes nodig zijn. Binnen deze functie ben je flexibel, heb je een positieve instelling en ben je communicatief vaardig.

Geen voorkeur

Het kan natuurlijk zo zijn dat alle functies jou leuk lijken om te doen. Geef dan bij je eerste voorkeursfunctie aan geen voorkeur te hebben.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x