Holiday on Ice

Datum Evenement: 7-12-2023 - 6-1-2024 Exporteer Evenement naar Outlook

Holiday on Ice

Holiday on Ice is uitgegroeid tot de meest populaire ijsshow ter wereld. Inmiddels bezochten meer dan 333 miljoen mensen één van de shows van Holiday on Ice. Dit jaar viert Holiday on Ice haar 80ste verjaardag met een nieuwe show genaamd A New Day! Met een cast van maar liefst 40 topkunstschaatsers van de wereld zal december en januari in het teken staan van een waar schaatsavontuur. Ook dit jaar gaat Holiday on Ice voor dit unieke jubileum de samenwerking aan met vrijwilligers. Jij kan als vrijwilliger onderdeel worden van een hecht team die bezoekers van deze IJsshow meeneemt in een avontuur naar de kleurrijke wereld.  

Het speelschema ziet er als volgt uit:  

Groningen: 8 t/m 10 december 2023 (Aanmelding VOL)
Rotterdam: 15 t/m 17 december 2023 (Aanmelding VOL)
Den Bosch: 22 t/m 24 december 2023 (Aanmelding VOL)
Amsterdam: 28 t/m 30 december 2023 (Aanmelding VOL)
Maastricht: 5 t/m 7 januari 2024 (Aanmelding VOL)

Om in iedere stad met een hecht en ervaren team samen te kunnen werken zoeken we vrijwilligers die in iedere stad 3 dagen beschikbaar zijn. De shifttijden zullen als volgt zijn:

Dag 1: 18:00-23:00 uur (1 show)
Dag 2: 10:00-23:00 uur (3 shows)
Dag 3: 10:30-18:30 uur (2 shows)

*In Amsterdam wijken de shifttijden af: dag 1 18:00-23:00 uur (1 show), dag 2 14:00 - 23:00 (2 shows) en dag 3 10:00-23:00 uur (3 shows)

Wat krijg je van ons?

In het hechte team van Holiday on Ice garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

 • Je ontmoet veel nieuwe mensen en krijgt een uniek kijkje achter de schermen van een fantastisch evenement;
 • Je ontvangt gave en unieke kledingpakket in de stijl van het evenement;
 • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
 • We maken op een persoonlijke manier kennis met je en kijken hoe we jouw talent het beste kunnen inzetten.

Wat vragen we van jou?

 • Voor het evenement is de voorwaarde dat je minimaal 3 showdagen beschikbaar bent;
 • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
 • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
 • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement;
 • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Functie

We werken per show met een klein team van vrijwilligers die zich vooral zullen inzetten als bezoekers services. Je kunt in het aanmeldformulier onder 'Algemene opmerkingen' een opmerking plaatsen naar welke functie jouw voorkeur uitgaat. In een kennismakingsgesprek zullen wij vervolgens samen een functie kiezen die het best bij jou past. De functierollen voor Holiday on Ice zijn:

 • Usher 
 • Dresser
 • Ticketscanner

De term "usher" is een bekende theater term en betekent letterlijk plaatsverwijzer. Jij zult ervoor zorgen dat bezoekers op de juiste plekken plaatsnemen en antwoorden biedt op vragen die bezoekers kunnen stellen. Als usher ben je vooral servicegericht, heb je een vriendelijke en open uitstraling en zorg je voor een glimlach bij de bezoekers. 

Binnen de functie "dresser" ben je onderdeel van het team wardrobe. Je werkt backstage bij de kleedkamers/omkleedruimtes en helpt de artiesten bij het snel verkleden. Je zult voorafgaand aan de eerste dienst een uitgebreide briefing over de te verrichten taken krijgen.

De functie "ticketscanner" is een duidelijke functie. Hier ga je bij de ingang aan de slag om de tickets van bezoekers te scannen. 

 

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x