Swimming World Cup

Datum Evenement: 11-8-2017 - 12-8-2017 Exporteer Evenement naar Outlook

Swimming World Cup

Nadat de FINA/airweave Swimming World Cup start in Moskou en daarna naar Berlijn afreist zal de derde stop het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven zijn. Hier zal de internationale zwem top na de succesvolle ontmoeting in 2013 zich van hun beste kant laten zien. Wil jij meewerken aan de organisatie van de World Cup Swimming in Eindhoven en geweldige ervaring opdoen? Word dan EventMaker bij de World Cup Swimming!

Word jij EventMaker tijdens de World Cup Swimming? Dan is het goed om een aantal dingen te weten. Lees de onderstaande informatie daarom goed door.

 

Wat vragen we van jou?

  • We vragen alle EventMakers tenminste op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus beschikbaar te zijn;
  • EventMakers zijn op 11 augustus 2017 minimaal 16 jaar oud;
  • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
  • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
  • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Je ontvangt een gaaf kledingpakket in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We zorgen voor goede informatievoorziening;
  • Alle EventMakers ontvangen een certificaat na afloop van de World Cup;
  • De organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingen in (de omgeving van) Eindhoven. Reis- en verblijfkosten worden echter niet vergoed.

 

Functies

Tijdens de World Cup Swimming worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies weergegeven. Per functie wordt een beschrijving gegeven van het team, de functies, jouw talent en de benodigde beschikbaarheid.

Het team

Binnen het team Competitie zorg je ervoor dat alles op en rondom het bad op rolletjes verloopt. Hierbij kan je in worden gezet om toezicht te houden op het trainingsbad als wel de voorstart bij de zwemmers.

De functies

Medewerker Competitie

Je helpt bij alle wedstrijd gerelateerde zaken op en rondom het zwembad. Je kan in worden gezet in de voorstart, bij het ophangen en afhalen van de rugslagvlaggen, het vullen van emmers met water voor de zwemmers, het houden van toezicht, het begeleiden of transporteren van de bakken voor de zwemmers of het rondbrengen van de uitslagen.

Gevraagde beschikbaarheid op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus.

Bakkendrager

Je bent samen met een team verantwoordelijk voor de bakken van de zwemmers. Je zorgt ervoor dat een lege bak klaarstaat achter het startblok van een zwemmer zodat hij of zij daarin de spullen kwijt kan. Vervolgens neemt de bakkendrager de volle bak weer mee zodat de zwemmer na afloop hier zijn spullen weer kan pakken. Voor deze functie kunnen kinderen van 12 jaar zich aanmelden. 

Gevraagde beschikbaarheid op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus.

Anti Doping

Je wordt ingezet als chaperonne om de dopingscontroles van atleten soepel te laten verlopen. Je begeleidt de atleten en bent aanspreekpunt voor de dopingautoriteit. 

Gevraagde beschikbaarheid op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus.

Jouw talent

Vind jij het leuk om in het zwembad actief te zijn en de hectiek van het evenement van dichtbij te beleven? Ben je enthousiast en servicegericht en eventueel inzetbaar op verschillende onderdelen binnen competitie? Dan is dit team zeker iets voor jou!

Het team

Het team van de Sport Information Desk zorgt ervoor dat de deelnemers en hun begeleiding geen vraag hebben die onbeantwoord blijft. Zij zorgen ervoor dat het hen aan niets ontbreekt!

De functies

Medewerker SID

Je zorgt ervoor dat alle informatie gereed is voor de deelnemers en hun begeleiders. Voorafgaand aan de wedstrijd dag wordt onder andere hier het programma klaargelegd voor iedere deelnemer.

Gevraagde beschikbaarheid op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus.

Jouw talent

Ben je vriendelijk, gastvrij, servicegericht en vind jij het leuk om de zwemmers, begeleiders en vrijwilligers van informatie te voorzien? Dan is dit de plek voor jou!

Het team

Het team logistieke zaken is verantwoordelijk voor alle logistieke en operationele zaken rondom de World Cup Swimming. Dit zijn onmisbare functies om het evenement tot een succes te maken!

De functies

Logistieke ondersteuning

Je bent inzetbaar voor allerhande logistieke zaken zoals catering, klusjes en ICT. Je bent allround inzetbaar en vindt het leuk om te helpen waar op dat moment handjes nodig zijn.

Gevraagde beschikbaarheid van dinsdag 8 t/m zaterdag 12 augustus.

Ticketing & Accreditatie

Je helpt bij het maken en uitgeven van de toegangspassen aan alle verschillende doelgroepen en/of je helpt bij het klaarleggen en verkopen van de tickets. Daarnaast kan je ook ingezet worden als verwijzer. Hierbij heet je de bezoekers welkom en sta je mensen te woord indien zij vragen hebben.

Gevraagde beschikbaarheid van dinsdag 8 t/m zaterdag 12 augustus.

Transport

Je bent verantwoordelijk voor het vervoer van personen en goederen tussen verschillende locaties voorafgaand aan, tijdens en na afloop van het evenement. Het is ook mogelijk om vanuit deze functie te helpen bij het bemannen van de transportbalie. Je bent minimaal 3 jaar in het bezit van een rijbewijs.

Gevraagde beschikbaarheid van dinsdag 8 t/m zaterdag 12 augustus.

Gastheer/gastvrouw

Je heet publiek, VIPS, media, zwemmers en andere doelgroepen welkom en bent beschikbaar voor het beantwoorden van vragen. Je kunt ingezet worden in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion.

Gevraagde beschikbaarheid op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus. Een aantal gastheren/gastvrouwen worden ook op de voorbereidende dagen ingezet.

Jouw talent

Heb jij oog voor logistieke zaken, vind je het leuk om contact te hebben met mensen en ben je bereid onze gasten en bezoekers een gastvrij gevoel te geven? Ben je flexibel inzetbaar op verschillende locaties en beheers je de Nederlandse en Engelse taal? Heb je een hands-on mentaliteit en ben je servicegericht, communicatief vaardig, stressbestendig en vriendelijk? Dan pas jij perfect in het logistieke team!

Het team

Team side-events gaat ervoor zorgen dat de World Cup Swimming meer wordt dan een zwemwedstrijd van twee dagen. Het namelijk veel meer dan een wedstrijd an sich. Juist alle side-events bieden kinderen de kans om zelf ook actief te zijn en vergroten de beleving en de spin-off van het evenement.

De functies

Side-Events

Je helpt mee bij diverse side-events waaronder de Pieter Cup. Hier krijgt de jeugd de kans om ook voor een dag de beleving van hun held mee te maken en aan iedereen te laten zien hoe goed ze kunnen zwemmen.

Gevraagde beschikbaarheid op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus.

Jouw talent

Kun jij kinderen enthousiasmeren? Vind je het leuk om een beleving te creëren voor toeschouwers en zelf ook actief de handen uit de mouwen te steken? Ben je geduldig, enthousiast, vrolijk en in goede conditie? Kom dan dit team versterken!

Het team

Binnen het team vrijwilligers services krijg je alles mee van de achterkant van het evenement. We staan samen klaar voor zowel de EventMakers als de hele organisatie en zorgen daarmee voor de randvoorwaarden van een fantastisch evenement.

De functies

Vrijwilligers Services

Je helpt bij alle zaken rondom het vrijwilligersmanagement. Je bemant de vrijwilligersinformatie-balie, helpt bij de uitgifte van de kleding en cateringbonnen en bent aanspreekpunt voor vrijwilligers. Je bent tevens inzetbaar om te helpen bij de back office wanneer er administratieve werkzaamheden verricht moeten worden.

Gevraagde beschikbaarheid van dinsdag 8 t/m zaterdag 12 augustus.

Jouw talent

Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift? Ben je een teamplayer die communicatief vaardig, geduldig, servicegericht, sociaal, stressbestendig en flexibel is? Houd je ervan om mensen een gastvrij gevoel te geven? Kom dan ons team versterken!

Het team

Vanuit het communicatie & media team wordt gezorgd voor een goede informatievoorziening naar alle betrokken doelgroepen bij de EK en worden goede voorzieningen en randvoorwaarden geschept voor de pers en media die op het evenement afkomen.

De functies

Medewerker redactie

Het schrijven en/of verzamelen van interessante content ten aanzien van het evenement; het schrijven van dagkranten; het up-to-date houden van de online kanalen zoals de website, app, social media et cetera. Eventueel het vertalen van nieuwsartikelen en andere berichten voor diverse doelgroepen.

Gevraagde beschikbaarheid op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus.

Medewerker pers & media

Het begeleiden van de pers in het perscentrum, het gereedmaken van de persruimte, het begeleiden van de pers naar de mediatribune en het bieden van ondersteuning aan tv-ploegen en in tv-wagens.

Gevraagde beschikbaarheid op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus.

Jouw talent

Heb jij een achtergrond in communicatie, journalistiek of social media en heb jij goede kennis omtrent het gebruik van computers, printers en tekstverwerkingsprogramma's? Ben je daarnaast stressbestendig, accuraat, communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal (of een andere buitenlandse taal) uitstekend in woord en geschrift? Kom dan ons team versterken!

Het kan natuurlijk zo zijn dat alle functies jou leuk lijken om te doen. Geef dan bij je eerste voorkeursfunctie aan geen voorkeur te hebben.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x