Davis Cup 2024

Datum Evenement: 27-1-2024 - 5-2-2024 Exporteer Evenement naar Outlook

Davis Cup 2024

Op 2 en 3 februari 2024 kunnen sportliefhebbers genieten van toptennis want Nederland neemt het op tegen Zwitserland in de kwalificatie van de Davis Cup. Martiniplaza in Groningen zal worden omgebouwd tot een tennispaleis.  De winnaar van dit duel zal zich direct plaatsen voor de Davis Cup Finals. Onze Nederlandse toppers zullen weer gebrand zijn om een plek in de Finals te bemachtigen. Het belooft een ware strijd te worden tussen de nummer 21 (Zwitserland) en de nummer 9 (Nederland) van de Davis Cup-ranglijst waarbij supporters weer welkom zijn.  

Wil jij samen met ons een steentje bijdragen aan dit gave tennisevenement? Meld je dan aan als EventMaker voor de Davis Cup 2024! 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

 • Je ontmoet veel nieuwe mensen en krijgt een uniek kijkje achter de schermen van een fantastisch evenement;
 • Je ontvangt gave kleding in de stijl van het evenement;
 • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
 • We maken op een persoonlijke manier kennis met je en kijken hoe we jouw talent het beste kunnen inzetten.

Wat vragen we van jou?

 • Voor het evenement is de voorwaarde dat je beide dagen volledig beschikbaar bent (2 en 3 februari 2024).  
 • Indien je de voorkeur voor de functies chauffeur of accreditatie hebt heb je een langere beschikbaarheid.
 • EventMakers zijn op 27 januari 2024 minimaal 16 jaar oud;
 • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
 • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
 • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement;
 • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Functies

Tijdens de Davis Cup worden EventMakers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies weergegeven. Per functie wordt een beschrijving gegeven van het team, de functies, jouw talent en de benodigde beschikbaarheid.

Baanopbouw  

Je helpt bij het opbouwen van een indoor hardcourt tennisbaan in Maritiniplaza voorafgaand aan de Davic Cup 2023. Bij het opbouwen van de baan komt veel fysiek werk kijken en is geschikt voor de harde werkers.  

Functie inzet: 27 januari 2024 

Chauffeurs

In een team van chauffeurs ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van de spelers, begeleidende staf, de ITF en enkele VIP-gasten. Je vervoert de gasten onder andere van Schiphol naar het hotel en terug en tussen de venue en het hotel.  

Functie inzet: 28 januari t/m 4 februari 2024 

Gastheer/gastvrouw (host)

Als host ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van alle toeschouwers, pers, VIP’s en andere doelgroepen in het hoofdgebouw. Je verwijst ze door naar de plek waar ze moeten zijn. Als gastheer/gastvrouw heet je de bezoekers op een vriendelijke en gastvrije wijze welkom en je helpt de toeschouwers met het vinden van hun zitplaats. Naast het ontvangen van de gasten en het verwijzen, ben je vraagbaak voor de bezoekers. Je bent een echte gastheer of gastvrouw en vindt het leuk om met mensen in contact te zijn. 

Functie inzet: 2 en 3 februari 2024

Ticketing 

Als vrijwilliger bij ticketing sta je op verschillende plekken om de tickets van bezoekers te controleren. Hiernaast kan je binnen dit team helpen bij het klaarleggen, verstrekken en verkopen van toegangstickets. 

Functie inzet: 2 en 3 februari 2024 

Logistieke ondersteuning

Als logistieke ondersteuning ben een manusje van alles. Je legt de handdoeken en ballen klaar voorafgaand aan, tijdens en na de trainingen en wedstrijden. Je helpt bij de op- en afbouw en springt waar nodig bij. Ook ondersteun je het team van EventMakers bij de ontvangstbalie en het uitgeven en innemen van de cateringbonnen.

Functie inzet: 2 en 3 februari 2024

Tijdens de wedstrijden neem je plaats naast de tennisbaan en zorg je ervoor dat de banen en de lijnen voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de wedstrijden gesleept worden. Deze ploeg ondersteunt de groundsman waar nodig.    

Mascotte

Als Mascotte ben je het gezicht van het evenement en verzorg je een deel van het entertainment voor bezoekers. Je bent enthousiast en vindt het leuk om publiek te vermaken.  

Functie inzet: 1 t/m 3 februari 2024

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x