EK Beachvolleybal 2024

EK Beachvolleybal 2024

Datum Evenement: 13-8-2024 - 18-8-2024 Exporteer Evenement naar Outlook

EK Beachvolleybal 2024

 

Op dit moment zijn enkel vrijwilligersfuncties beschikbaar als ballenroller of harker. Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan in een van deze twee rollen? Meld je dan aan via bovenstaande button.

Wil je in een andere rol aan de slag en daarom graag op de reservelijst? Laat ons dat dan weten via team@eventmakers.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op zodra er een plek vrij is.

 

Het CEV EK Beachvolleybal 2024 presented by DHL vindt plaats in Nederland! Van dinsdag 13 t/m zondag 18 augustus 2024 komt de Europese beachvolleybaltop naar Den Haag, Apeldoorn & Arnhem. 

Wil jij samen met ons deel uitmaken van dit geweldige evenement? Meld je dan aan als EventMaker! Via de knop hierboven kan jij je aanmelden vanaf maandag 8 april 2024 om 11:00 uur.

Speellocaties

Het CEV Beachvolleybal wordt op verschillende plekken in Nederland gespeeld op het zelfde moment. Hieronder vind je een overzicht van de speelsteden en bijbehorende datums:

 • Den Haag (Scheveningen): 13 tot en met 18 augustus;
 • Arnhem: 13 tot en met 17 augustus;
 • Apeldoorn (Marktplein) 13 tot en met 16 augustus;

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

 • Je ontmoet veel nieuwe mensen en krijgt een uniek kijkje achter de schermen van een fantastisch evenement;
 • Je ontvangt een gaaf en uniek kledingpakket in de stijl van het evenement;
 • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
 • We maken op een persoonlijke manier kennis met je en kijken hoe we jouw talent het beste kunnen inzetten;
 • We verzorgen een inspirerende online kick-off bijeenkomst voor alle EventMakers.

Wat vragen we van jou?

 • Voor het evenement is de voorwaarde dat je minimaal drie dagen beschikbaar bent in de periode van 13 tot en met 18 augustus;
 • EventMakers zijn op 13 augustus 2024 minimaal 18 jaar oud;
 • EventMakers die aan de slag gaan als Harker zijn op 13 augustus 2024 minimaal 14 jaar oud;
 • EventMakers die aan de slag gaan als Ballenroller zijn op 13 augustus 2024 minimaal 9 jaar oud;
 • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
 • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
 • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement;
 • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Functies

Tijdens de CEV EK Beachvolleybal 2024 presented by DHL worden vrijwilligers op verschillende functies ingedeeld. Onderstaand worden de verschillende functies beschreven.

Verwijzer

In de venue, rondom de tribunes, staan verschillende vrijwilligers gepositioneerd om de bezoekers naar de juiste zitplekken of faciliteiten te verwijzen.  

Ticketscanner

Om toegang te krijgen tot het evenement moeten bezoekers tickets kopen. Bij de ingang van het evenement staan vrijwilligers klaar om de bezoekers te verwelkomen en de tickets te scannen voor toegang van de bezoekers.

Informatiebalie

Er is een informatiepunt waar bezoekers terecht kunnen voor informatie over het evenement.

Accreditatie

Tijdens het evenement zijn er plekken op het evenemententerrein waar je alleen toegang krijgt met een toegangskaartje of met een accreditatie. Vrijwilligers binnen dit team helpen bij het maken en uitgeven van de accreditatiepassen aan alle verschillende doelgroepen.

Courtmanager

Als Courtmanager zorg je ervoor dat alles binnen de boarding in orde is voor de wedstrijden die gespeeld worden. Zo houd je onder andere zicht op (bijvoorbeeld): de netheid van het zand, handdoeken of afval langs de baan en controleer je of het net goed hangt.

Ballenroller

Om de wedstrijden zo soepel mogelijk te laten verlopen worden er vrijwilligers ingezet als Ballenroller. Hier zorg je ervoor dat de speler die recht heeft op de bal (en deze niet meer in zijn of haar bezit heeft) een nieuwe wedstrijdbal krijgt.

Voor deze rol geldt een minimale leeftijd van 10 jaar of ouder.

Harker

Om het court te onderhouden tijdens de wedstrijden, zetten wij vrijwilligers in als 'harkers' De naam zegt het al: hier hark je het zand zodat het er netjes bij ligt.

Voor deze rol geldt een minimale leeftijd van 10 jaar of ouder.

Runner

Als runner word je toegewezen aan een van de verschillende offices waar je gaat helpen met hand en spandiensten. Voor deze rol is het van belang dat je goed te been bent.

Coördiantor ballenrollers en harkers

Als coördinator zorg je ervoor dat alle ballenrollers en harkers geïnstrueerd zijn en de juiste werkzaamheden uitvoeren op het veld. Je zorgt voor een professionele houding en goede ondersteuning tijdens de wedstrijd.

Voor deze rol zal er een VOG aanvraag worden gedaan, omdat vrijwilligers in deze rol met vrijwilligers onder de 18 jaar werken.

Field of Play

Bij het Field of Play zorg je ervoor dat de fotografen toegang krijgen tot de juiste plekken rondom het veld. Je begeleid de fotografen hier naartoe en houdt toezicht dat ze in de voor hen bestemde gebieden blijven.

Perscentrum

Bij het percentrum ben je het eerste warme welkom voor alle pers en media dat naar het evenement komt. Je voorziet hen van de nodige informatie en houdt zicht op dat het in het percentrum netjes blijft.

Crewcatering

Bij de Crewcatering wordt ondersteuning van vrijwilligers gevraagd bij het netjes houden van de buffetten en innemen van de muntjes die recht geven op een maaltijd.

Deze functie wordt alleen in Den Haag bekleed

 

Chauffeur

Tijdens dit evenement worden er vrijwilligers ingezet die als chauffeur aan de slag gaan. Deze vrijwilligers rijden voornamelijk ritten tussen de luchthavens, wedstrijdlocaties en hotels.

 

Print
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x