Tour de France Femmes, avec Zwift 2024

Tour de France Femmes, avec Zwift 2024

Datum Evenement: 11-8-2024 - 13-8-2024 Exporteer Evenement naar Outlook

Tour de France Femmes, avec Zwift 2024

 

Tour de France Femmes 2024: een primeur!

Dit jaar vindt de derde editie van de Tour de France Femmes plaats! Nederland heeft met de Tourstart een primeur: de eerste keer dat de Tourstart buiten de Franse landsgrenzen start! De ronde van Frankrijk voor vrouwen begint met het Grand Départ in Rotterdam, de finish van de eerste etappe ligt in Den Haag. Op dag twee worden twee etappes verreden: Een rit tussen Dordrecht en Rotterdam en een tijdrit door de straten van Rotterdam. De vierde etappe voert vervolgens van Valkenburg naar de Ardennen, terwijl de beklimmingen naar Le Grand-Bornand en klim naar Alpe d’Huez in het slotweekend de scherprechter gaan zijn.

Eindelijk mogen wij aankondigen dat wij binnenkort zullen starten met de werving voor de Tour de France Femmes avec Zwift 2024! De 3e editie van de Tour de France Femmes start op maandag 12 augustus in Rotterdam en belooft een prachtig evenement te worden.

Momenteel is de inschrijving voor de Tour de France Fammes gesloten wegens voldoende aanmeldingen. Mocht je toch interesse hebben, mail dan naar team@eventmakers.nl en geef aan dat je op de reservelijst wilt komen te staan. Zodra er een plekje vrij komt doen we ons best zo snel mogelijk contact met je op te nemen. 

Wat krijg je van ons?

Vrijwilligers maken het evenement! Omdat EventMakers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:

 • Je ontmoet veel nieuwe mensen en krijgt een uniek kijkje achter de schermen van een fantastisch evenement;
 • Je ontvangt kleding in de stijl van het evenement;
 • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
 • We maken op een persoonlijke manier kennis met je en kijken hoe we jouw talent het beste kunnen inzetten;
 • We verzorgen een inspirerende online kick-off bijeenkomst voor alle EventMakers.

Wat vragen we van jou?

 • Voor het evenement is de voorwaarde dat je minimaal twee dagen beschikbaar bent in de periode van 11 tot en met 13 augustus;
 • EventMakers zijn op 11 augustus 2024 minimaal 18 jaar oud;
 • EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal;
 • Alle EventMakers tekenen een vrijwilligersovereenkomst;
 • We vragen van alle EventMakers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement;
 • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Functies

Tijdens de Tour de France Femmes zijn we op zoek naar EventMakers in verschillende functies. Hieronder beschrijven we de verschillende vrijwilligersfunctieprofielen, per functie wordt een beschrijving gegeven van de taken en werkzaamheden. In het aanmeldformulier kun je je eerste drie voorkeursrollen selecteren. Lees dit goed door voor je je aanmeldt. 

Een dag voorafgaand aan de eerste etappe, zondag 11 augustus, wordt er een groot side event georganiseerd waar bezoekers zelf een tijdrit kunnen fietsen. Bij dit side event is hulp nodig bij verschillende onderdelen: uitdelen en scannen van startbewijzen, helpen bij het startvak, verwijzen, ontvangen bedrijventeams etc. Deze dag vindt er dus geen officiele race met atleten plaats. Vind jij het leuk om dan al je steentje bij te dragen en de bezoekers een unieke ervaring te bezorgen? Dan is deze rol perfect voor jou!

Deze is alleen actief op zondag 11 augustus. 

Bij de Tour de France Femmes wordt er ook een fanzone ingericht waar de meest enthousiaste bezoekers voor vertier terecht kunnen! Binnen deze rol kun jij helpen als verwijzer, de fans helpen door het verstrekken van informatie bij de informatiebalie of helpen bij een van de vele side events. Ben jij iemand die fans de dag van hun leven wilt bezorgen? Dan is deze rol voor jou!

Deze rol is actief op 11, 12 en 13 augustus. 

Wordt jij vrijwilligers rondom het parcours? Als parcourspost sta je letterlijk aan het parcours en tussen de supporters die het peloton aanmoedigen in de start en finish in en rondom Rotterdam. Jij zorgt ervoor dat bezoekers achter de hekken en langs het parcours blijven staan. Jij zorgt ervoor dat iedereen weet wanneer het peloton eraan komt en bewaakt het parcours waardoor het profpeloton zorgeloos kan koersen. Een mooie uitdaging en unieke ervaring!

Daarnaast kun je binnen deze rol ook fungeren als verwijzers door bijv. de deelnemers op een scheidsrechtersstoel met megafoon de goede kant op te dirigeren! 

Ben jij gastvrij, vriendelijk, communicatief en stressbestendig? Dan ben jij de persoon voor deze plek!

Deze rol is actief op maandag 12 en dinsdag 13 augustus.

Gastvrijheid is erg belangrijk bij Tour de France Femmes. Binnen dit team zorg je ervoor dat partners en overige gasten een persoonlijk, professioneel en warm ontvangst krijgen. Je heet ze gastvrij welkom en bent beschikbaar voor vragen. Je bent inzetbaar als gastheer of gastvrouw in een van de hospitality ruimtes. Ben jij servicegericht, communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal? Dan pas jij perfect in dit team! 

Deze rol is actief op maandag 12 en dinsdag 13 augustus. 

Print
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x